Eva Koreman nieuwe sidekick van Jeroen van Inkel

Eva Koreman is sinds deze week de nieuwe sidekick van Jeroen van Inkel, tijdens het programma ‘Van Inkel In De Middag’ op Q-music. Zij vervangt Patricia van Liemt, die maandag afscheid nam.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: “De keuze voor Eva was, voor ons als programmateam, vrij logisch. Q-music is 3 jaar geleden gestart met Q-college, waarbij we talenten opleiden en een plek geven in de programmering. Eva begon destijds in het talententeam en heeft zich inmiddels bewezen in de nacht. Met haar authentieke manier van presenteren en eerlijke en vrolijke benadering past zij perfect in het programma van Van Inkel, waar het draait om ‘energie geven in de middag’. Er is een natuurlijke klik tussen Eva en Jeroen. We hebben daarom vertrouwen in de nieuwe rol van Eva als sidekick bij Van Inkel.”

Jeroen van Inkel, dj Q-music: “Patricia kiest voor een nieuwe vette uitdaging in haar privéleven! Ik gun haar dat voor minimaal 200%. Eva heeft Patricia de afgelopen maanden al vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Voor mij meer dan logisch dat Eva haar opvolgster is. De chemie die ik heb met Patricia, heb ik één op één ook met Eva.”

De komst van Eva verandert de invulling van het programma verder niet. Populaire en succesvolle programma items als ‘Ask me Anything, Repeat of Niet en Het Lekkere Wijf Van Kwart Voor Vijf’ zullen worden voortgezet.

Patricia gaat één van haar grote dromen waarmaken. Zij vertrekt naar het buitenland om daar met haar gezin te wonen en werken. Eva zal, naast haar rol als sidekick bij Van Inkel, op vrijdagavond van 21:00 tot 00:00 te horen blijven.

Lees ook:Wordt Nicolette van Dam Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf?
Lees ook:Jeroen van Koningsbrugge: Ik moet serieus zijn
Lees ook:Merel Westrik Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012
Lees ook:Naakt Daten? Dit vinden wij van Adam zkt. Eva
Lees ook:Eva Simons bij Peter van der Vorst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>