Cuddle telefoonhoesjes voor jou en je beste vriendin

cuddle transBen jij samen met je beste vriendin overal te vinden en delen jullie dezelfde interesses? Dan ook vast deze voor de nieuwe Cuddle telefoonhoesjes. Dit is de moderne variant op de vriendschapskettinkjes die je vroeger overal kon kopen. De kettinkjes zijn naar de achtergrond verdwenen en daarvoor in de plaats is de mobiele telefoon helemaal hot.

Deze vriendschapstelefoonhoesjes zijn bedacht door een groepje enthousiaste studenten. Het telefoonhoesje kun je naast die van je beste vriendin leggen waardoor er een hartje tevoorschijn komt, met daaronder Best Friends. Zo zijn jullie altijd onafscheidelijk en is jouw telefoon ook nog is beschermd, net zoals jullie vriendschap. Naast deze telefoonhoesjes is er ook speciaal een app ontwikkeld. Via deze app kun je testen hoe goed je jouw beste vriendin kent.

Je kunt je beste vriendin verrassen door het hoesje voor haar verjaardag te geven, of gewoon zo maar, omdat jullie beste vriendinnen zijn. De hoesjes zijn speciaal gemaakt voor hippe, trendy meiden met een gevoel voor een vriendschap waar ze trots op zijn. De hoesjes liggen nog niet in de winkel, maar zijn te koop via de site van cuddle.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:De leukste HEMA accessoires voor jou en je vriendinnen
Lees ook:Speciale parfum Annayake voor jou en je vriendje
Lees ook:‘Ik leef niet meer voor jou’ beste break up song
Lees ook:3x beste maskers voor je gezicht
Lees ook:Hoe jaag je je vriendin van de bank?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>