3x beste maskers voor je gezicht

Niet alleen je huid maar ook je gezicht heeft af en toe een scrub beurt nodig. Hiervoor hoef je echt geen dure middeltjes en crème te kopen. Je kunt het ook gewoon zelf maken. Want de meeste ingrediënten hebben jij of je ouders wel in de kast staan. Speciaal voor jullie zijn de drie beste scrubs op een rijtje gezet. Zo heb je aan het einde van de dag weer een heerlijk zacht huidje.

 

1. Voor deze scrub heb je maar drie ingrediënten nodig. 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels honing en 3/4 kopje suiker. De olijfolie en honing hydrateren je huid en de suiker zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je huid gescrubd worden. Meng alles tot een geheel. Zorg ervoor dat je gezicht is schoongemaakt en dat jouw huid een klein beetje vochtig is.

2. Je hebt hiervoor 1 banaan nodig en 4 zakjes vanillesuiker nodig. Meng alles door elkaar totdat er een dikke pasta ontstaat. Smeer dit op een gereinigde huid en masseer het goed in. Spoel het daarna af met water en dep je gezicht droog. Je huid gaat hiervan stralen.

3. De laatste scrub is op basis van zout. Je hebt 4 eetlepels zeezout, 5 eetlepels olijfolie en een klein drupje lavendelolie nodig. Meng dit door elkaar en smeer dit op je gezicht. Scrub voorzichtig want deze is iets grover voor je huid.

Lees ook:Skin Smoothing Primer; laagje van fluweel voor je gezicht
Lees ook:Je kunt je nu inschrijven voor nieuwe seizoen X Factor
Lees ook:Voor je beste vriend(innetje)
Lees ook:Cuddle telefoonhoesjes voor jou en je beste vriendin
Lees ook:Make-up tips: Hoe laat je je gezicht mét bril stralen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>