Doe mee met Mascha en plaats make-uploze profielfoto

maschafeoktistovabeautyglossVeel meiden gaan niet zonder make-up de deur uit en laten niet graag hun natuurlijke schoonheid zien. Daar moet verandering in komen volgens Mascha Feoktistova (van Beautygloss.nl) en Dove. Daarom vragen ze aan alle vrouwen of ze aanstaande zaterdag 25 mei op social media een make-uploze profielfoto willen plaatsen.

Op deze manier willen ze vrouwen stimuleren hun echte schoonheid aan de wereld te tonen en te vieren dat iedere vrouw mooi is. Daarnaast worden vrouwen gevraagd die dag op Twitter mee te praten over echte schoonheid en hun trots kenbaar te maken via de hashtag #nomakeupbeautygloss.

Mascha Feoktistova hecht veel waarde aan je goed voelen: “Hoe gek ik ook ben op make-up, ik kan best een dagje zonder. Toch hoor ik regelmatig van lezeressen dat ze absoluut niet zonder make-up de deur uit willen. Terwijl vrouwen zonder make-up ook heel mooi zijn, daar hoeven wij ons totaal niet voor te schamen.”

Lees hier meer over dit initiatief.

MaschaFeoktistova_makeuploos

Lees ook:Ben jij de nieuwe Miss Oranje; doe mee met verkiezing
Lees ook:No make-up day
Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!
Lees ook:Model worden? Doe mee aan VinyModel Look
Lees ook:Langste Nederlandse videoclip ooit. Doe jij al mee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>