No make-up day

Ja, make-up verbergt onzuiverheden en ja we lijken er soms wat minder moe door maar echte schoonheid creëer je niet door het dragen van make-uo. Ook al klinkt het heel cliché, echte schoonheid zit van binnenin. Je bent pas echt mooi als je gewoon een geweldige uitstraling hebt, of fel groene, blauwe of bruine ogen hebt, of gewoon van jezelf houdt. Omdat deze echte schoonheid laten zien mag worden is er 18 september een NO make-up dag.
De Brandwonden Stichting daagt op 18 september alle meiden en vrouwen uit om een selfie te maken zonder make-up en dat 24 uur lang vol te houden. Met deze actie willen ze namelijk onder de aandacht brengen dat echte schoonheid binnenin zit. En dat  meisjes/vrouwen met brandwonden, wijnvlekken of wat dan ook is een geweldige dag te geven.  En nee dat is niet eng, het is super goed voor je huid en je steunt daarmee de rest van alle make-up loze meiden.

Op 18 september kun je meedoen via Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #nomakeupday. Zo laat je jouw echte beauty zien.

Lees ook:Chanel no 5: mannenmagneet!
Lees ook:My Zkin houdt Fake Bake day
Lees ook:Meiden met te veel make-up op krijgen make-under
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes
Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>