Nieuwste Kruidvat-producten gespot tijdens Beauty Event

Blogger Irene Groenink heeft het Kruidvat Beauty Event bezocht voor Meiden.blog.nl. Lees haar enthousiaste verslag, van deze middag.

Het watte? Het Kruidvat Beauty Event! Een promotiemiddag, speciaal voor journalisten en fanatieke bloggers. Tijdens zo’n middag worden producten getoond die pas over een aantal weken in de winkel te vinden zijn. Alsof dat nog niet cool en interessant genoeg is, krijg je óók nog eens een goodiebag in je handen geduwd. “Hier, ga deze maar eens lékker vullen!”

Met de goodiebag om mijn schouder en met een glas champagne in mijn hand liep ik de luxe aangeklede Falckstudio in Amsterdam binnen. Mij werd aangeraden om eerst beneden een kijkje te nemen. Ietwat onwennig liep ik de trap af en kwam toen terecht bij deze prachtige badkamer:

De badkamer stond vol met allerlei fijne producten. Ikzelf ben verkocht door een nieuwe scrub van de Kruidvat Nature-lijn. Inderdaad, dat zijn die oranje en blauwe potjes op de foto. Het is een zoutscrub waar verzorgende oliën aan toe zijn gevoegd. Zacht dat mijn handen na het gebruik van dit super fijne goedje waren!

Op de benedenverdieping waren ook haarproducten, sieraden, sjaaltjes en kledingstukken te vinden. Wat ik opvallend vond, was dat de kleding van Kruidvat er erg op vooruit is gegaan. Vergeet die te grote, slappe, witte T-shirts waarin je vrouwelijke kanten ver te zoeken zijn en denk aan hippe, strakke vestjes met bloemenprint. Ik was enthousiast!

Boven was er ook genoeg te bekijken en te proberen. Wat dacht je van een echte douche foam (rechts op de foto), zoals we die allemaal wel van Rituals kennen?! De foam ruikt heel erg lekker en er hangt maar een ieniemienie prijskaartje aan. Het product zal iets meer dan twee euro gaan kosten.

De eigen parfumlijn van Kruidvat: nog zoiets waar ik heel blij van werd. De parfumlijn bestaat al langer, maar wordt uitgebreid met een paar nieuwe geuren. Tevens worden deze geuren in handige, kleine flesjes verkocht, zodat je je favoriete parfum overal mee naartoe kunt nemen. De parfum ligt rond Moederdag in de winkel, en daalt kort na Moederdag flink in prijs. Niet doorvertellen!

Tot slot wil ik jullie nog even meenemen naar de afdeling make-up. Uiteraard komt Kruidvat met een heleboel nieuwe nagellakjes en oogschaduwtjes, maar de winkelketen brengt ook nog iets anders op de markt: make-upkwasten, gemaakt van echt geitenhaar. Echt geitenhaar. En dus? Nou, en dus zijn deze kwasten van een enorm goede kwaliteit. De kwasten komen uit in allerlei verschillende soorten en maten. De grootste kwast kost nog geen acht euro.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar het eindresultaat van de goodiebag raad ik aan om eens héél goed naar onderstaande foto te kijken… Ik ga de producten op mijn gemak testen. Als je Meiden.blog.nl blijft bezoeken dan ontdek je snel mijn reviews.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Nieuwe producten Kruidvat ontdekt tijdens Beauty Event
Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Ben jij klaar voor de zomer; leuke producten gespot
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten
Lees ook:Fashionable in oranje – ontdek nieuwste producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>