Nieuwe producten Kruidvat ontdekt tijdens Beauty Event

Blogger Irene Groenink heeft tijdens het Kruidvat Beauty Event de nieuwe najaarscollectie ontdekt. Ze vertelt op Meiden.blog.nl wat je er van kunt verwachten. De aankomende tijd kun je daarnaast ook reviews van verschillende producten verwachten. Blijf ons dus volgen.

Haarverzorging
De shampooflessen hebben een make-over gekregen. In plaats van wit is de verpakking nu turquoise. Kan niet missen! Er is ook één nieuwe geur aan de bestaande lijn toegevoegd: Morocco Argan Oil. Daarnaast is de lijn met haarverzorgingsproducten uitgebreid met onder andere een anti-klittenspray, een verzorgende olie en een goedje waarmee je haar verven als het ware weer ongedaan kunt maken. Wordt vervolgd!

Nagels
De nieuwe nagelverzorgingsproducten zijn echt wel verbluffend. Kruidvat verkoopt nu zo’n beetje álles: van een primer tot aan gelnagels en van een LED lampje tot aan een correctiepen voor tijdens het lakken. En Kruidvat kennende, zijn deze producten een stuk voordeliger dan elders..

Body
Met de nieuwe lijn bodylotion, bodybutter en douchegel draag je de zomer gewoon de hele herfst en winter met je mee. Benieuwd waar de producten naar ruiken? En of ze fijn zijn in gebruik? Binnenkort verschijnt er een uitgebreide review op Meidenblog en Shoppenblog!  Dit geldt trouwens ook voor alle andere producten.

Make-up
Kruidvat maakt zich alvast klaar voor de feestdagen. Glitternagellak? Check.  Glitter eye-liner? Check. Chique oogschaduw? Check. Nieuwe lippenstift? Check. Een veelbelovende mascara? Check!

Parfum
De Master Perfumer-lijn wordt volgend jaar verder uitgebreid, jippie! Alle aanwezigen konden stemmen op hun favoriete nieuwe geur. Ik verklap alvast dat ik ze allemaal za-lig vond.

Welk product heeft, naar aanleiding van de foto of het artikel, jouw interesse gewekt? Laat vooral een reactie achter!

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Nieuwste Kruidvat-producten gespot tijdens Beauty Event
Lees ook:Ontdekt verzorgende voetbutter van Kruidvat
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten
Lees ook:Nieuwe anti-klit spray van Kruidvat getest
Lees ook:Kruidvat Body & Fruit Pink Grapefruit en Lemon getest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>