Ben jij de nieuwe Cinderella? Win muiltje Louboutin

Het beroemde glazen muiltje van Cinderella heeft al generaties lang de harten van vele vrouwen veroverd. Vanaf vandaag kan het sprookje werkelijkheid worden voor één vrouw in Nederland. Schoenenontwerper Christian Louboutin heeft het ultieme moderne muiltje ontworpen en vanaf vandaag maken alle vrouwen in Nederland kans op dit unieke paar schoenen.

Alle vrouwen in Nederland kunnen vanaf vandaag via de Facebook pagina van Walt Disney Nederland meedoen met de wedstrijd “Ben jij de nieuwe Cinderella?”. In deze wedstrijd moeten zij zes vragen beantwoorden over onder andere de Disney Classic Cinderella, mode en over hun droom om een prinses te zijn. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid om de moderne Cinderella te worden. Tijdens een ceremonie op een nog geheime datum en locatie wordt het betoverende muiltje aan de voet geschoven van één van de finalisten.

Christian Louboutin heeft het schoentje ontworpen ter gelegenheid van de wereldwijde release van de Disney Classic Cinderella op Blu-ray en DVD. In totaal zijn er maar twintig paar schoenen gemaakt en één paar is voor Nederland.

Lees ook:Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk
Lees ook:Ben jij de nieuwe Doutzen?
Lees ook:Christian Louboutin ontwerpt schoentje Assepoester
Lees ook:Ben jij de nieuwe Miss Oranje; doe mee met verkiezing
Lees ook:Ben jij de nieuwe Doutzen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>