Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk

Ieder meisje, ook ik, droomt wel eens van een prachtige jurk zoals die van Cinderella. Voor één meisje in Nederland kan het sprookje werkelijkheid worden. Ter gelegenheid van de nieuwe bioscoopfilm Cinderella organiseert Disney in samenwerking met het bekend merk SuperTrash een wedstrijd waarin iedereen in Nederland tot en met 29 maart haar droomjurk kan ontwerpen. Olcay Gulsen zal het winnende design uitkiezen en de jurk wordt echt gemaakt door SuperTrash.

Iedereen in Nederland kan tot en met 29 maart via www.disney.nl/cinderella meedoen met de wedstrijd “Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk”. In deze wedstrijd kun je je eigen ontwerp tekenen, knutselen– of een digitaal ontwerp maken en een foto of plaatje hiervan uploaden naar de galerij opwww.disney.nl/cinderella. In vier video’s geeft Olcay Gulsen design tips&tricks over hoe je inspiratie kunt opdoen, stoffen en kleuren en het maken van schetsen. De winnende Cinderella droomjurk wordt op een nog geheime datum en locatie onthuld.

Cinderella is nu te zien in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie. Cinderella is een live-action film die geïnspireerd is op het klassieke sprookje. De tijdloze beelden van de meesterlijke Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie.

Lees ook:Ben jij de nieuwe Cinderella? Win muiltje Louboutin
Lees ook:Ontwerp sieraden en telefooncase en print in 3D bij HEMA
Lees ook:Trailer Cinderella de film
Lees ook:Ontwikkel je eigen Dove douchecrème
Lees ook:Style Me Up!: ontwerp, creëer en steel de show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>