Zin om je te ergeren?

Dat kan hoor! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand filmpje even te bekijken. Het Belgische wicht presenteert een dom belspel en heeft kennelijk ook een cursus ‘overdreven acteren’ afgerond. Plaatsvervangende schaamte krijg je ervan: ga er maar eens lekker voor zitten en erger je groen en geel!

Lees ook:Britney Spears heeft geen zin om The Smurfs 2 te promoten
Lees ook:Ook zonder Valentijn om je heen te slaan
Lees ook:Dit is je kans om model te worden!
Lees ook:Koralline: voor leuke outfits om te stappen
Lees ook:Mannen om van te dromen..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>