Mannen om van te dromen..

Het is weer maandag, het herfst weer heeft zijn intrede gemaakt en je weet niet hoe je deze week door moet komen.. Ja meiden, daar hebben we allemaal wel eens last van. En vooral nu de dagen ook nog eens korter worden verlang je toch naar het strand, de zee en hot looking guys? Daar is iets op gevonden..

Facebookpagina: heteherenvoorbijhetstuderen, helpt je hierbij. Op deze pagina zie je de heetste, mooiste, lekkerste, liefste en stoerste mannen die je ooit hebt gezien! Zo’n man willen we waarschijnlijk allemaal wel. Goed nieuws wat we kunnen tijdens het studeren dus even wegkwijnen. Maar niet alleen tijdens het studeren zijn deze mannen leuk. Ook als je in de bus of trein zit, op kantoor aan het werk bent. Eigenlijk altijd.
Gewoon even weg te dromen. Wij smelten in elk geval helemaal weg bij het zien van deze mannen.
Door: Tessa Liebrand

Lees ook:Zomerse schoenen en tassen om bij weg te dromen
Lees ook:Om van te watertanden…
Lees ook:Sandra van Nieuwland: Eigen muziek gek om te horen
Lees ook:Speciale schoenen om te bootcampen
Lees ook:Britt Dekker: “Het presenteren van zo’n groot programma, had ik nooit durven dromen!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>