Oktober Pink Ribbon maand

Oktober, staat ook dit jaar, zoals vorige jaren, weer in het teken van Pink Ribbon. In oktober wordt er weer volop aandacht gevraagd voor borstkanker bij vrouwen.  Het horlogemerk Marc Coblen brengt speciaal in het teken van Pink Ribbon een roze horloge met Swarovski steentjes uit, waarvan 10% van de opbrengt naar wetenschappelijk onderzoek gaat voor borstkanker.

Pink Ribbon haalt elk jaar geld zodat er onderzoek gedaan kan worden naar nieuwe medicijnen om vrouwen met borstkanker te genezen. Dit jaar wordt het dus ondersteund door het horlogemerk Marc Coblen. Het roze horloge kun je volledig aanpassen aan jouw stijl. Je kunt de band wisselen maar ook zelf het uurwerk samenstellen.

Vanaf midden september zijn ze via de webshop te koop. Zo steun je niet alleen het goede doel, maar loop je er ook nog eens hip bij.

Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband 2012 symbolisch sieraad
Lees ook:Rituals geur Magnolia & Pink Pepper getest
Lees ook:Eerste zaterdag van de maand, meidenavond in Den Ham
Lees ook:Meidenblog test Vaseline Pink Bubbly
Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>