Bubblegum kleuren en flirterige zonnige tinten bij Mexx

De nieuwe Mexx Women voorjaarscollectie 2013 heeft zich in alle toonaarden laten inspireren door de glamour van La Dolce Vita en de betoverend vrouwelijke looks van fabulous ’50. Pastelkleuren die doen denken aan Napolitaans ijs, flankeren naast pittige Bubblegum brights, waarbij flirterige zonnige tinten lustig gecombineerd worden met een zacht, verfijnd stijlbeeld.

Het vroege voorjaarspalet is een overgang van donkere, winterse schakeringen naar de lichtere, zonnige dagen van de lente. Intens rijke kleuren zoals Plum, Metropolitan Navy en Major Blue, in combinatie met flatteuze neutrale tinten als Andorra en French Beige, worden geaccentueerd door nuances van Bright Hibiscus en Royal Azure. Verleidelijk mooie schakeringen in licht Alice Blue en Charm Pink, vormen een speels contrast in opvallende diagonale streeppatronen.

Een vroege collectie weekendkleding, geïnspireerd op sportswear en de ‘atletische’ look, luidt het voorjaar op een stylish sporty wijze in. De casual comfy items, met een geraffineerde sportieve uitstraling, zijn stijlvol en vrouwelijk dankzij hun ingehouden tailoring, fraaie accentkleuren en ongelooflijk mooie prints.

Het honkbaljasje krijgt een makeover dankzij een ingenomen taille. Uitgevoerd in helder azuurblauw, is dit een coole combinatie met een nauwe broek, die op haar beurt weer is voorzien van een sierlijke zigzag-print in Alice Blue. Zin in variatie? Combineer dan het honkbaljasje met opvallende diagonale print in een beenverlengende bootleg denims voor een relaxte, doch stijlvolle look.

De heldere kleuren van de Italiaanse Rivièra kondigen de komst van zomers plezier en zonneschijn aan. Flitsende heldere neonkleuren, schitteren naast bubblegum-tinten zoals Linden Yellow, Hibiscus en Bright Laurel, met als subtiel contrast zachtere grijstonen zoals Feather, Grey Dust en Antique White.

De extravagante stijl van de vijftiger jaren, met de flirterige rokken, ingenomen tailles en vrouwelijke charme, maakt een welkome comeback in 2013. Sierlijke uitwaaiende stroken (peplums) aan jurken benadrukken de taille. Voeg ook eens een toefje extra vrouwelijke charme toe door te kiezen voor een strakkere snit… draag zijden shirts met een smalle riem om de taille, in combinatie met een nauwsluitende broek, of ga voor een bekoorlijk rokje in 50’s stijl met een geometrische print in Napolitaanse ijscokleuren.

Effen kleurblokken zijn deze zomer ook trendy. Maak een onvergetelijke indruk in een van top tot teen Hibiscus-kleurig pak, bestaande uit een getailleerd jasje en een strakke broek. Oh la la…

Van honkbaljasjes en heldere bubblegum-tinten, tot pastels en sierlijke peplums, de Mexx Women voorjaarscollectie 2013, geeft dit seizoen zonneschijn en stijl aan je garderobe.

www.mexx.com

Lees ook:Mexx is klaar voor het voorjaar
Lees ook:Neon kleuren en prints in combinatie met pastels
Lees ook:ANNY nagellak in 114 kleuren verkrijgbaar bij Douglas
Lees ook:Smoky kleuren op ogen en nagels met Bourjois
Lees ook:Bondage populair; Vijftig tinten grijs inspireert jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>