Denim must haves uit de Lois Legends collectie

Denim is er voor elk seizoen, elke gelegenheid, elke stijl en in alle mogelijke varianten. De jeans is natuurlijk niet weg te denken uit het modebeeld en daarmee je eigen kledingkast. Maar naast de jeans zijn er nog zo veel meer stijlvolle denim items die een plek in je kast verdienen!

Waan jezelf een winnaar op de werkvloer in ‘The Shirt’, een denimblouse versierd met stoere studs. Combineer hem met een paar mooie pumps en fladder stylish in het rond.

The Torero, een denim-waist jacket, is een hit uit de jaren 70 maar met een moderne twist. Het jasje met de zogenaamde monkey sleeves is altijd goed en hiermee sta je in ieder geval nooit voor aap. Handig als je snel even de stad in moet, maar er wel goed uit wil zien!

Deze items liggen vanaf deze maand in de winkels en zijn onderdeel van de Lois Legends collectie. Een collectie gebaseerd op de klassiekers van toen.

Lees ook:Summertime met Retour Denim de Luxe
Lees ook:Ontdek de nieuwe Diesel collectie: Tough goes sensual
Lees ook:Collectie Wrangler heeft vrouwelijkere look gekregen
Lees ook:Met de nieuwe collectie van comma kun je alle kanten op
Lees ook:De must haves van New Look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>