Ontdek de nieuwe Diesel collectie: Tough goes sensual

De nieuwe Diesel SS13 collectie ‘Tough goes sensual’ is sinds deze week in de Diesel stores verkrijgbaar. Voortbordurend op de SS13 Preview collectie ‘Tough goes gentle’ bestaat deze collectie uit vrouwelijke items met hier en daar een militaire en biker touch. Zoals een militair groen gilet met epauletten en een afritsbare plissé rok.

De ultra feminiene insteek komt ook terug in het gebruik van zachte en kostbare materialen. Zo is het klassieke motorjacket dit keer uitgevoerd in zacht cracked leer in poedertinten. Gecombineerd met shorts van dezelfde stof is het een outfit perfect voor een festivaldag. Wil je helemaal all out in de festival bohemia? Dit kan met een flower printed chiffon maxidress of een flower printed denim. Meer een city kind of a girl? Ook hier is aan gedacht. Diverse jackets, jurken en plissé rokken hebben een abstracte city print in een kleurenmix van blauw, grijs en zwart. Ideaal voor een night on the town.

Deze zomer is er een nieuwe denim toegevoegd aan de Fit Your Attitude denimlijn: De Skinzee. Deze denim heeft het comfort van een jegging en de features van een echte 5 pocket denim. De stretchy stof zorgt ervoor dat deze denim altijd zijn originele vorm behoud na het dragen.

Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)
Lees ook:Ontdek de volledige SS13 collectie van MET jeans
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar
Lees ook:Ontdek de Laughing Buddha collectie van Rituals
Lees ook:Met de nieuwe collectie van comma kun je alle kanten op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>