Steve Madden zorgt met Madden Girl voor zomerse vibes

Steve Madden verovert de Nederlandse vrouwenharten met fashion forward schoenencollecties. Het zusje Madden Girl blijft niet achter en maakt haar naam waar door precies te weten wat voor schoenen de jonge fashionista’s willen.

De ‘Summer in Miami’ collectie van Madden Girl is geïnspireerd op de zomerse vibes van Miami. Sweet, sunny, summertime! Jaren ’50 glamour, vintage pasvormen, floral prints, glitter en glamour. De nieuwe Madden Girl collectie ligt nu in de winkels. Het zijn trendy schoenen die ook nog eens comfortabel zitten. Voor elke gelegenheid is er de ideale schoen die perfect matcht met iedere zomerlook. Met schoenen uit de Madden Girl collectie wordt iedere outfit summerproof en 100% fashionable!

De zomercollectie van Madden Girl kent verschillende stijlen. Er is keuze uit een sophisticated en classy stijl, een bohemian casual look en uiteraard mag cute & comfy niet ontbreken in de collectie. Durf ongekende kleurcombinaties te dragen, van lieflijk mintgroen, babyroze en lila, tot gewaagd felroze, fluorescerend oranje en neongeel!

MADDEN GIRL is verkrijgbaar bij Dolcis (57 stores), Invito (46 stores) en in de Steve Madden Stores.

Lees ook:Steve Madden lanceert Madden Girl in Nederland
Lees ook:Met Steve Madden steel je de show op festivals
Lees ook:Must haves Steve Madden, Dolcis, Invito, Manfield en PRO
Lees ook:Jonodesign zorgt voor stralende smartphone of tablet
Lees ook:New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Steve Madden zorgt met Madden Girl voor zomerse vibes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>