New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag

Nu de aflevering van ‘Oh Oh Cherso’ en ‘New Chicks’ zijn afgelopen, wordt het tijd voor nieuwe series om te volgen. RTL5 heeft leuke vervangers gevonden. Meiden.blog.nl vindt deze tv-series, zelfs leuker dan de vakantievierende Hagenezen en Brabantse meiden. Watch out for: Glee & New Girl.

Glee ken je natuurlijk al. De afgelopen twee seizoenen waren een groot succes. Wekelijks stemden zo’n half miljoen kijkers af op RTL 5 voor de belevenissen van Rachel, Finn, Kurt, Mercedes en de andere leden van New Directions. Deze musicalclub van de McKinley High School groeide onder leiding van docent Will Schuester uit tot een succesvolle groep. Toch blijkt New Directions nog steeds vijanden te hebben, want ook in het derde seizoen zet cheerleadercoach Sue Sylvester alles op alles om de ‘Gleeks’ het leven zuur te maken. Verder twijfelt Santana nog steeds of ze op mannen of vrouwen valt, krijgt Mike problemen met zijn afkomst en wordt er een nieuw karakter geïntroduceerd.

New Girl
De comedyserie ‘New Girl’ draait om de enigszins aparte Jess, gespeeld door Zooey Deschanel . Als zij haar vriend met een ander betrapt, dumpt ze hem meteen. Op zoek naar woonruimte komt ze terecht in de mannenflat van Nick, Schmidt en Winston. De drie twijfelen of ze er goed aan doen om Jess in huis te nemen, maar dat verandert als ze merken dat dit ook voordelen heeft. Bezoek van beeldschone vriendinnen bijvoorbeeld. De komst van Jess zorgt voor een verandering in de flat, want hoe moeten de mannen reageren als Jess zwelgend in haar liefdesverdriet voor de twintigste keer Dirty Dancing kijkt? Hoe Jess zich staande houdt tussen al het testosteron is te zien in het eerste seizoen van ‘New Girl’.

‘Glee’, seizoen 3: Uitzending RTL 5, vanaf dinsdag 6 december wekelijks tussen 20.30 en 21.25 uur.
‘New Girl’, seizoen 1: Uitzending RTL 5, vanaf dinsdag 6 december tussen 21.25 en 21.55 uur en tussen 21.55 uur en 22.20 uur. Daarna wekelijks tussen 21.25 en 21.55 uur.

Lees ook:Zooey Deschanel verrast door zoenscène in New Girl
Lees ook:Glee seizoen 3 nu op dvd met heel veel extra’s
Lees ook:Glee-fever: The Concert Movie op dvd en (3D) blu-ray
Lees ook:Koralline: voor leuke outfits om te stappen
Lees ook:Shopt Sylvie om scheiding met Rafael te vergeten?

1 Reacties // Reageer

One thought on “New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag

  1. Claudine58

    Hallo, sinds kort heb ik Mijn Tv Gids ontdekt en om op tijd voor de tv te zitten voor mijn serie is het echt nuttig. Als je op voorhand wilt weten welke series of films er op tv komen vandaag of deze week dan kan je op http://www.mijn-tv-gids.be/series.html gaan kijken :)

    Groetjess

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>