Kleur je zomer met accessoires en make-up van Etos

Colour blocking is dé trend van deze zomer. Vrolijke kleuren vind je gecombineerd terug in kleding, accessoires, make-up én nagellak. Etos introduceert een lijn met zomerproducten waarmee jij on trend voor de dag kunt komen. Op het terras, strand en op vakantie. Het Etos zomerassortiment bestaat uit accessoires, make-up en nagellak en ligt vanaf vandaag in de winkels.

Het combineren van verschillende kleuren is de trend van dit seizoen. Het kleurrijke Etos zomerassortiment bevat alles wat je nodig hebt om deze look te creëren. Een hammam handdoek voor aan het zwembad, knallende topjes voor op het terras en een trendy clutch voor een strandfeestje. Echte must-haves zijn het click horloge, de gekleurde zonnebril en Limited Edition zonnespray à 75 ml. De producten uit het Etos zomerassortiment zijn verkrijgbaar vanaf € 2.49.

Gekleurde nagels mogen natuurlijk niet ontbreken bij die colour blocking look. Bij Etos zijn meer dan 300 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar. Van het eigen merk tot het Amerikaanse salonmerk Essie, dus experimenteer er op los! Etos heeft 70 lakjes in het assortiment van het nieuwe merk Essie. Door het brede aflopende kwastje en de professionele formule is de nagellak makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt hij snel. Elk seizoen wordt er een collectie gelanceerd die gebaseerd is op de laatste kleurtrends. De nagellakjes van Essie kosten € 9,99 per stuk.

Gratis nagellakje
Vanaf vandaag tot en met 22 juli mag je bij besteding van elke € 15.- een zomers Etos nagellakje uitzoeken. Er zijn acht trendy kleuren, spaar ze alle acht! Let op: OP=OP.

Beautytip van Etos: Om zo lang mogelijk te genieten van je mooi gelakte nagels, is het aan te raden om een basecoat te gebruiken. Dit laagje voorkomt dat de kleur van je lak in je nagels trekt. Bovendien zorgt de basecoat ervoor dat de nagellak beter aan je nagel hecht, zodat het kleurtje langer blijft zitten. Gebruik als finishing touch een topcoat, zodat je net gelakte nagels niet beschadigen!

Lees ook:Hippe oranje look met make-up assortment Etos
Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen
Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up
Lees ook:Make-up voor voorjaar en zomer van ARTDECO
Lees ook:Tachtig procent van de vrouwen lakt nagels in de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>