Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen

Benieuwd naar de beautytrends van het aankomende seizoen? Dit najaar laat je je verleiden door de schoonheid van de natuur. Petrol is dé mode- en beautytrend van deze herfst, een palet prachtige kleuren geïnspireerd op de natuur. Met bijvoorbeeld het blauw, groen en bruin van een pauwenveer, maak je van jouw ogen echte blikvangers!

Dit najaar kies je voor opvallende oog make-up, je ogen mogen knallen! Wil je weten hoe je een verleidelijke make-up look creëert, geïnspireerd op de kleuren uit de natuur? Breng de zachte aquatint van de Etos Long Lasting eyecream over het gehele ooglid aan, die je laat vervagen in de donkerblauwe eyecream rond je buitenooghoek. De binnenooghoek accentueer je met de bruintint van de eyecream, waardoor je een mooi verloop van de drie kleuren krijgt. Trek met met een oogpotlood, bijvoorbeeld Etos Kohlpencil no. 005 of Etos Metallic eyepencil, een strak lijntje rondom je ogen. Voor de finishing touch breng je een dikke laag zwarte mascara op je wimpers aan, bijvoorbeeld met de Etos Hypo Allergeen mascara. Oogcontact gegarandeerd!

De Etos Long Lasting eyecream in diverse kleuren is vanaf nu bij Etos verkrijgbaar voor € 4.99.

Limited Edition tote bag
Winkelen wordt nog leuker met de exclusieve Limited Edition tote bag van Etos. De tas is gemaakt van 100% biologisch Fair trade-katoen en stevig genoeg voor al je boodschappen! De trendy tas is verkrijgbaar in drie varianten, allemaal met een mooi en grappig dessin dat helemaal past bij de sfeer van dit najaar. Ontworpen door de jonge, talentvolle designers El Miro, Laura A miss en Anne Britt de Wit.

De Etos Limited Edition tote bag is vanaf 17 september verkrijgbaar voor €4.99.

E-xperience beauty tour
Om vrouwelijk Nederland te inspireren met de laatste trends gaat de E-xperience beauty tour van 20 september tot en met 13 oktober langs de Etos-winkels door het hele land. Tijdens de E-xperience beauty tour krijgen vrouwen tips op het gebied van haar, huid en nagels. Ook kunnen zij zich laten adviseren en opmaken door een team van professionele visagisten. Kijk voor meer informatie over de beauty tour op www.etos.nl/experience.

Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Calvin Klein lanceert dit najaar make-uplijn
Lees ook:Kleur je zomer met accessoires en make-up van Etos
Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen

  1. HIG

    Zal er in de winkels direct even naar gaan kijken! ben benieuwd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>