Talentvolle ontwerpers strijden in Beat the Top Designer

In het nieuwe Net5-programma Beat the Top Designer nemen elke aflevering drie talentvolle en ambitieuze fashion designers het tegen elkaar op. Hun missie is simpel: ontwerp een outfit die kan concurreren met een creatie van één van ’s werelds bekendste modehuizen. Renate Verbaan presenteert dit programma.

Iedere aflevering staat een andere bekende Nederlandse dame én de gelegenheid waar zij een outfit voor nodig heeft, centraal. Welke van de vier outfits -drie van de jonge talenten en het origineel van de topdesigner- zal de BN’er kiezen? En welke is volgens haar de échte couture-outfit?

Miu Miu, Viktor & Rolf, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs: mode-iconen die bekend staan om hun fantastische creaties, perfecte pasvormen en hun geweldige designs. Elke vrouw droomt ervan om een designerjurk te dragen, maar hoe bijzonder zijn deze creaties echt? Draait het vaak niet puur om de naam en het feit dat je kunt zeggen dat je een duur merk draagt?

Iedere aflevering zoekt een bekende Nederlandse vrouw een outfit voor een belangrijke gelegenheid. Een prachtige creatie voor de rode loper van een filmpremiere, een trendy outfit voor de lancering van een nieuw tijdschrift of een galajurk voor het society-huwelijk van het jaar. Onder andere Bridget Maasland, Olcay Gulsen en Kim Feenstra komen voorbij. Deze vrouwen hebben elk hun eigen favoriete ontwerper. Voor de een kan dat Louis Vuitton of Isabel Marant zijn, voor de ander is dat Viktor & Rolf of Valentino.

Per week ontwerpen drie designers een outfit die geïnspireerd is door en kan concurreren met de echte couturevariant. Ze krijgen hier ruim budget en voldoende tijd voor en worden bijgestaan door professionele coupeuses en presentatrice Renate Verbaan. Na drie dagen worden de vier creaties -drie van de jonge talenten en het origineel van de topdesigner- getoond en maakt de BN’er haar keuze, zonder te weten wie welke outfit gemaakt heeft. Zal ze gaan voor het originele ontwerp of kiest ze voor de jurk van een van de ontwerpers?

Beat the Top Designer: vanaf woensdag 11 januari om 20.30 uur bij Net5.

Voor meer informatie en het opgave-formulier naar: www.net5.nl/beatthetopdesigner.

Lees ook:Beat the Top Designer met Renate Gerschtanowitz
Lees ook:Beat the Beat: Rhythm Paradise; swingend vermaak
Lees ook:Fashionista’s strijden om titel Shopping Queen
Lees ook:Beat the Best met beste acts uit binnen- en buitenland
Lees ook:Zuid-Afrika: toneel voor nieuwe Afrikaanse ontwerpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>