Fashionista’s strijden om titel Shopping Queen

RTL 5 komt vanaf vanavond met het spiksplinternieuwe programma ‘Shopping Queens’, dat elke werkdag direct na ‘Topchef’ te zien is. In dit realityprogramma gaan vijf vrouwen wekelijks de strijd met elkaar aan om ‘Shopping Queen van de week’ te worden. Zij kunnen deze titel winnen door te shoppen voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een eerste date, een première of een sollicitatiegesprek. De dames krijgen beperkt de tijd en een beperkt budget om de meest geschikte outfit te scoren. Topstylist Fred van Leer geeft zijn mening over de gekochte kleding van de shopping ladies.

Elke werkdag wordt een dame voorgesteld, zij geeft een rondleiding door haar huis en kledingkast. Als zij hierna op pad gaat om de opdracht uit te voeren, hebben de andere vier dames vrij toegang tot haar huis. Zij mogen ongestoord haar inrichting en kledingkast bekritiseren om er achter te komen wat de smaak is van deze fashionista.

Na het winkelen toont de kandidaat haar gekochte kleding op een ware catwalk en beoordelen de overige vier dames haar keuzes door punten te geven. Niet alleen de dames maar ook topstylist Fred van Leer geeft zijn ongezouten mening over de geshopte outfit, het haar en de make-up. De vrouw die aan het einde van de week de meeste punten heeft verzameld, wint de titel ‘Shopping Queen van de week’ en een fashioncheque ter waarde van €1.000,-.

Elke werkdag van 20.00 tot 20.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Daniella, Jenna, Tessa, Priscilla en Britt Shopping Queens
Lees ook:Roos, Bibi en Priscilla strijden om hoofdprijs Echte Meisjes
Lees ook:De website voor fashionista’s
Lees ook:Talentvolle ontwerpers strijden in Beat the Top Designer
Lees ook:Hypebazaar: shopping nieuwe stijl in Eindhoven en Nijmegen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fashionista’s strijden om titel Shopping Queen

  1. Actiecode

    Ow ik kan die Fred van Leer dus echt niet uitstaan he. Dat wordt m niet voor mij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>