Jan Smit Free Records Shop Live! Showcase 9 augustus

Na de succesvolle eerste Nederlandse Free Record Shop Live! Showcase is het nu de beurt aan Jan Smit om zijn nieuwe album voor te stellen aan een exclusief groepje van zijn grootste fans. Vanaf 10 augustus is zijn nieuwe cd te koop, maar Free Record Shop heeft de primeur een dag eerder. Fans van Jan kunnen hier bij aanwezig zijn.

Wie het album nu bestelt bij Free Record Shop, verzekert zichzelf van een plaats bij deze live showcase, inclusief een ontmoeting met Jan Smit! De locatie voor de tweede Free Record Shop Live! Showcase is het Claus Event Center, Bosweg 19 in Hoofddorp. De Balzaal wordt volledig omgetoverd tot een intieme concertzaal.

Jan Smit is apetrots op zijn nieuwe album. Met zijn nieuwste single, het duet met Gerard Joling, behaalde hij onlangs zijn 15e nummer één hit. In oktober geeft hij vijf concerten in Ahoy en aan het einde van het jaar maakt hij zijn filmdebuut. Een bijzonder jaar dus!
De aanwezige fans kunnen op deze avond het nieuwe album aanschaffen. Jan Smit signeert het album en gaat met zijn fans op de foto.

Om 19.00 uur gaan de deuren voor het publiek open. Het live optreden start om 20.45 uur. Tickets voor deze Free Record Shop Live! Showcase zijn niet te koop!

Vrienden (Limited Digipack Editie)

Lees ook:Alain Clark verzorgt eerste NL Free Record Shop Live!
Lees ook:Morgen met Jan Smit op de foto in Free Record Shop Nijmegen
Lees ook:Jan Smit signeert nieuwe album + kans op concertkaartjes
Lees ook:Ontmoet Nick en Simon tijdens showcase in Wilrijk
Lees ook:Win kaarten (5×2!) voor exclusief concert Jan Smit

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jan Smit Free Records Shop Live! Showcase 9 augustus

  1. nicole

    dit klopt niet heb er net over gebeld je bent nog ergens van verzekerd je maakt er kans op

      /   Reply  / 
    1. nicole

      ergens moet zijn nergens

        /   Reply  / 
  2. Patricia de Ryck Auteur

    @Nicole; die heb ik doorgekregen van het persbureau. Ik ga hier meteen even achteraan.

      /   Reply  / 
  3. Patricia de Ryck Auteur

    Nicole: ik heb dit net gecheckt bij het pr-bureau en de dame stuurde mij het volgende:

    “Je kunt nu de cd bestellen bij Free Record Shop (hij ligt pas vanaf 10/8 in de wnkel) en bij die pre-order krijg je een duoticket voor de showcase. We gaan ook een aantal kaarten via mediakanalen weggeven. Tickets zijn niet te koop, dus degene die er bij wil zijn moet het nieuwe album bestellen of meedoen aan de media-acties. Voor dat laatste kunnen ze het beste internet in de gaten blijven houden.”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>