Win kaarten (5×2!) voor exclusief concert Jan Smit

Goed nieuws voor de fans van Jan Smit. Meiden.blog.nl mag maar liefst vijf duo-tickets weggeven voor zijn exclusieve showcase op 9 augustus in Hoofddorp. Het belooft een bijzondere avond te worden, waarbij zijn fans niet mogen ontbreken. Doe dus snel mee!

Het is vanaf nu mogelijk om het nieuwste album van Jan Smit te bestellen. Wie dit doet bij Free Record Shop krijgt bij iedere pre-order een duo-ticket voor de showcase in het Claus Event Center in Hoofddorp. De Balzaal wordt volledig omgetoverd tot een intieme concertzaal. Voor het concert is er de mogelijkheid om met Jan op de foto te gaan en hij signeert zijn cd.

Winnen!
Wil jij kans maken op twee tickets voor dit optreden? Laat dan een reactie achter onder dit bericht, waarin je aangeeft waarom jij fan bent van Jan Smit. Laat je creativiteit de vrije loop. Misschien ben jij wel de gelukkige winnares, die samen met een vriendin richting het concert mag. We mogen maar liefst vijf setjes van twee kaarten weggeven, dus wijs ook de andere fans op deze actie! De winnaars worden zondag 5 augustus per mail op de hoogte gebracht; zorg dus dat je een mailadres doorgeeft wat je regelmatig checkt.

Lees ook:Win kaartjes besloten concert Jan Smit en Charly Luske
Lees ook:Concert Jan Smit vanavond op tv
Lees ook:Jan Smit Free Records Shop Live! Showcase 9 augustus
Lees ook:Jan Smit signeert nieuwe album + kans op concertkaartjes
Lees ook:Win VIP kaarten voor dance en fashion show CoolCat!

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Win kaarten (5×2!) voor exclusief concert Jan Smit

 1. Mariska de Busser

  Op het werk hebben wij cd’s liggen van Jan smit, in de auto heb ik 2 van zijn cd’s en thuis een gesigneerde cd met al mijn favoriete nummers erop! Elke dag luisteren wij ze en ik krijg er maar niet genoeg van!! Nog nooit naar een concert geweest maar wat zou ik daar graag heen willen!

    /   Reply  / 
 2. Nicole

  Wauw! Wat zou ik dit graag willen winnen!! Ben al vanaf minuut 1 fan van Jan. Hij is gewoon de beste zanger die er bestaat! Altijd lief tegen zijn fans. Gewoon een topper!! Ik zou hier super graag heen willen!!! Hoop zo dat ik hier bij mag zijn! Spannend!!!

    /   Reply  / 
 3. linda

  ZOOOOOOOO dat is een leuke actie zeg!!Ben dan wel een wat oudere meid , maar volg Jan al vanaf het begin van zijn loopbaan en ben bij alle grote concerten aanwezig en dan voel ik me echt jong. Jan geeft zo veel energie en is een rasartiest met een geweldige persoonlijkheid.
  Zie daarom erg uit naar zijn nieuwe cd “”Vrienden”".Zou daarom heel graag aanwezig zijn bij zijn showcase op 9 augustus samen met mijn “”Jan Vriendin”"Sonja.Samen beleven we de leukste avonturen als we bij Jan zijn.Kan hier zeker nog 5 kantjes vol kunnen schrijven waarom Jan zo geweldig is , maar eigenlijk is een woord al genoeg . Jan is een KANJER!!!!!!!!!!!!!!!!En ben trots dat ik mezelf fan mag noemen en trots op alles wat Jan heeft bereikt de afgelopen 15 jaar ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Groetjes van Linda [email protected]

    /   Reply  / 
 4. Kristel

  Wauw, wat gaaf zeg,
  jullie geven zomaar concertkaarten voor Jan Smit weg!
  Ik en mijn moeder zijn een groot fan van hem,
  we reizen graag heel Nederland af, van Maastricht of Groningen naar Haarlem..
  Ook Belgie hebben wij al aangedaan,
  al vergeten we wel eens de goede weg af te slaan!
  Onderweg hebben we altijd lol met elkaar,
  zo doen we dit al zo´n 4 jaar!
  En wat maakt Jan nu zo goed,
  gewoon, alleen al om wat hij met zijn fans doet.
  Altijd dat ene gebaar,
  praatje of leuk doen met elkaar!
  (bijna) Alles kan en mag,
  al zien we elkaar ooit om de dag.
  En natuurlijk hoe gek hij doet op het podium en zijn leuke/mooie liedjes,
  ook ziet hij alles, zelfs kleine akkefietjes.
  De opmerkingen die hij dan maakt zijn vaak om te gieren,
  en we gebruiken ook vaak onze lachspieren..
  Ook 9 augustus, hopen wij van de partij te kunnen zijn,
  dat maakt het gewoon helemaal fijn!
  Al zien we hem nog zo vaak,
  telkens opnieuw is het weer anders en leuker, het is trouwens wél bijna een dagtaak.
  Maar dat hebben we natuurlijk over voor onze Topper Jan,
  we genieten er gewoon keer op keer van.
  Ik kan nu nog wel duizend redenen bedenken waarom juist ik zou moeten winnen,
  maar dan kom ik denk ik met allemaal standaard zinnen.
  Het is beter dat ik nu maar eens stop,
  ik ben doodop ;) .
  Ik wacht nu maar gewoon rustig af,
  en hoop dat ik binnenkort heel goed nieuws ontvangen mag!!

    /   Reply  / 
 5. Linda

  Hallo,

  Geen lang verhaal van mij ;-)
  Ik kan kort maar krachtig hier over zijn.
  Ik kan me bijna altijd vinden in zijn muziek en het klinkt lekker

  Nu duimen!

    /   Reply  / 
 6. Ria Vnhovens

  wat zou ik de kaartjes graag winnen ik ben een grote fan van Jan maar omdat ik maar een uitkering heb kan ik bijna nooit naar een optreden want de kaartjes zijn voor mij te duur dus daarom probeer ik het zo wat zou ik gelukkig zijn als ik ze zou winnen

    /   Reply  / 
 7. Sarina

  Wauww wat een Gave Actie van Jullie!!

  En welke fan van Jan wilt dit nou niet ‘Winnen’…:D
  Dit wilt toch iedereen winnen, Ik ben al een hele tijd Grote Fan van Jan!! En ik ga altijd samen met mijn ‘Lieve Zus’(L) naar heel veel optredens van Onze ‘Lieve Topper’…:D,Naar alle Concerten toe,We gaan meestal ook naar alle Signeersessies toe,We reizen echt heel Nederland door voor Jan,Niks is ons te ver, We zijn ook al heel vaak naar België gereden voor een Concert & Signeersessies van Jan!! Omdat Jan een ‘Geweldige’ Artiest is!! Hij is Super Goed & Lief voor z’n Fans,Hij heeft Echt een Mooie Persoonlijkheid, En Jan neemt ook heel vaak de tijd voor z’n fans,Gezellig een praatje maken met hem, Veel LOL hebben met hem, Het is vaak echt ‘Lachen,Gieren & Brullen’ met Jan!!:D En zo kan ik nog wel doorgaan…Het is gewoon een ‘Topper’ En ik kijk enorm uit naar z’n Nieuwe Album ”VRIENDEN” Maar het kan niet anders dan dat het een ”Geweldig” album is geworden, Net als al z’n Albums!!:D Ik ben Super Benieuwd naar alle nieuwe Vrolijke Up-Tempo Nummers & Mooie Ballads!! Kan haast niet meer wachten op het album!!
  En ik hoop dat ik samen met mijn ‘Lieve Zus’ aanwezig mag zijn bij de showcase op 9 augustus, Dat zou echt zo ‘Fantastisch’ zijn om daar bij te kunnen/mogen zijn!!:D Ik ben Super ‘TROTS’ op Jan wat hij allemaal al voor Moois bereikt hebt & Al die Mooie ‘Prijzen’ die hij al hebt gekregen,En dat allemaal in 15 Jaar Tijd & Ben ‘TROTS’ om Fan van hem te mogen & kunnen zijn!! Ik ‘Geniet’ altijd zo van z’n Optredens,Concerten & Signeersessies’…:D Het is altijd Super Gezellig & Leuk Bij/Met Jan!! En ik beleef altijd hele Leuke,Gezellige & Mooie Avonturen met mijn ‘Lieve Zus’
  En het blijft altijd zo leuk om naar hem toe te gaan!!
  Daarom zou ik 9 augustus er ook heel graag bij willen zijn’ Zodat we van de Signeersessie & Mini Concert kunnen ‘Genieten’…:D

  Met Vriendelijke Groetjes Sarina

    /   Reply  / 
 8. Patricia

  Ik vind de muziek van Jan heel goed.
  Het lijkt me echt super om bij de showcase aanwezig te zijn.
  Is ook een leuk verjaardagscadeau voor mijn broer,die is 11 augustus jarig.

    /   Reply  / 
 9. Eleanor D

  Een gedachte die mij verhit.
  Dé naam dragende: Eleanor Smit.
  Zijn achternaam, mijn bezit.

  Mijn Jan.
  Ieders droomman.
  Maar waarom dan?

  Natuurlijk, zijn muziek.
  Variërend, exentriek.
  Elk liedje is uniek.

  En hem als persoon.
  Was er maar een kloon.
  Het liefst als mijn zoon.

  Maar dan zijn stijl.
  Waar ik van kwijl.
  Waar ik op g…

  Jan.
  Geef mij hem dan!

    /   Reply  / 
 10. Karin

  ik vind hem zo snoezig.

    /   Reply  / 
 11. Nathalie

  Vanaf het begin luister ik Jan zijn muziek al, want mijn oma vond het liedje ‘ik zing dit lied voor jou alleen’ altijd zo’n mooi nummer, dat die vroeger bij ons veel gedraaid is. Toen mijn oma in 2002 kwam te overlijden, kwam dit nummer op haar crematie. In het begin had ik er moeite mee om dit nummer dan weer te luisteren, maar na een tijd vond ik het juist fijn, omdat ik er mooie herinneringen aan heb. Ik ben vanaf toen steeds meer nummers van hem gaan luisteren en dat is eigenlijk nooit gestopt. Ik was ook super blij dat mijn moeder ineens een paar jaat later als verrassing voor mij kaartjes had gekocht voor zijn concert. Voor het eerst een concert van Jan, het was echt geweldig! Vanaf toen probeer ik eigenlijk naar zoveel mogelijk optredens te gaan en maak elk concert zoiezo 1x mee, maar elke keer is het weer een feest. Ook de signeersessies sla ik nooit over, wat een gezelligheid! Ik reis het hele land door om naar Jan te gaan en iedereen die mij kent, weet wie voor mij de nummer 1 is. Super leuk hoeveel tijd Jan vrij maakt voor zijn fans en zelfs een groot aantal bij naam kent! Jan is een topper en ik ben blij dat ik fan van hem ben. Hij steunt me zonder het te weten, met zijn mooie muziek, veel teksten van zijn muziek slaan zo erg op mij, dat ik het elke dag gewoon een keer moet horen. Een dag geen Jan luisteren, is een dag niet geleefd! ;) Wat zou ik het geweldig vinden als ik er 9 auguster bij kan zijn.

    /   Reply  / 
 12. jp

  mijn man is fan van jan smit en ik ga meestal mee als fotograaf.
  ik zou het leuk vinden om hem te verrassen met deze leuke actie.
  jan je bent een topper.

    /   Reply  / 
 13. Lindy

  Omdat ik jansmit een lekker ding vind en een goeie zanger vind en symphantiek vind hij is gewoon de beste zanger die er bestaat.
  Ik geef u mij email adres door.
  [email protected]

  Hartelijk groeten lindy

    /   Reply  / 
 14. wendy

  Ik zou super graag naar de showcase van Jan z’n nieuwe album VRIENDEN willen. Ik heb door de optredens van Jan een aantal dierbare VRIENDEN leren kennen, we zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar weer zien bij een optreden van Jan dan is het altijd super gezellig!! Iedereen is één en niemand staat alleen!! Samen gezellig met mijn VRIENDEN naar Jan, dan vergeet ik even alles om me heen, heerlijk genieten van onze kanjer!! groetjes Wendy

    /   Reply  / 
 15. Anouschka

  Ik zou hier echt super graag bij willen zijn. Jan is een TOP artiest, hij heeft onwijs veel talent, is een rasechte entertainer, totaal niet arrogant, hij maakt altijd tijd voor zijn fans, is oprecht geinteresseerd in je, en je merkt aan alles dat hij zijn fans enorm waardeert. Iets waar vele artiesten een voorbeeld aan kunnen nemen. Een dikke RESPECT voor Jan! En door dit alles lijkt het me geweldig om als een van de eersten zijn nieuwe nummers te mogen horen. Dat lijkt mij zo bijzonder! Normaal hoor je ze als eerste op de cd, en om ze nu voor het eerst te horen maar dan LIVE? Dat moet helemaal een SUPER ervaring zijn! Bovendien heb ik door Jan een hele goeie vriendin leren kennen. Eerst gingen we alleen samen naar Jan, maar nu doen we ook andere leuke dingen samen! Kortom, door Jan zijn wij VRIENDEN VOOR HET LEVEN! En ook daarom zou het SUPER zijn om samen te genieten van onze TOPPER Jan bij deze exclusieve showcase!

    /   Reply  / 
 16. ria

  Zou het top vinden om deze tickets te winnen!! luister elke dag naar in de auto op de radio van de liedjes wordt je juist vrolijk dus kom maar op met de kaarten!!

    /   Reply  / 
 17. Nadine

  Ik ben fan. PUNT.

    /   Reply  / 
 18. Pingback: Jan Smit signeert nieuwe album + kans op concertkaartjes | Meiden

 19. danielle visser

  Ik ben al vanaf het eerste moment fan van jan. Grappig is dat wij even oud zijn,onze dochters zijn ook even oud en de namen van de kinderen zijn bijna hetzelfde. Ik zou ontzettend graag willen winnen,een droom zou uitkomen.

    /   Reply  / 
 20. Lotte

  Het lIjkt me te gek om kaartjes te winnen, omdat concerten van Nederlandse zangers altijd feestjes zijn!
  Maar ik lees hier verhalen van veel grotere fans dan ik ben, dus voor allemaal: ik duim voor jullie, jullie verdienen het allemaal!

  Groetjes, Lotte

    /   Reply  / 
 21. Verena van Leeuwen

  Ik wil heel erg graag bij het concert van Jan zijn samen met m’n zusje omdat ik haar tot op de dag van vandaag nog altijd in slaap zing met allerlei hits van Jan! Overdag zingen, dansen en doen we gek op de leukste en vrolijkste liedjes van hem; dat zijn dus alle liedjes ;-) , en echt álle teksten vliegen wel een keer door het huis, of we nou tanden poetsen, zwemmen, eten, douchen of fietsen.. het is gewoon een dagelijkse routine, zoals sommige mensen elke dag een keertje gaan sporten, zingen wij een paar (2935720101939) keer “in de lente, de zomer, de herfst en de winter…” ect ect ect! Het zou echt super zijn als wij hier heen kunnen samen en ik haar hiermee kan/mag verrassen :-) )
  Groetjes, Verena

    /   Reply  / 
 22. Patricia de Ryck Auteur

  De actie is nu gesloten!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>