Avithal wordt gevolgd op weg naar haar ontmaagding

Vandaag de dag is het hebben van seks op jonge leeftijd steeds normaler en verliezen jongens en meisjes steeds eerder hun maagdelijkheid. Ligt het gemiddelde cijfers wereldwijd op 17,7 jaar, in Nederland is dat zelfs een jaar eerder, namelijk 16,7 jaar. In het nieuwe programma ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’ worden mensen gevolgd die daar, bewust of onbewust, juist laat mee zijn.

Programmamaker Ewout Genemans heeft de afgelopen maanden tien mensen tussen de 20 en 48 jaar oud gevolgd, die om de een of andere reden nog nooit seks hebben gehad terwijl zij daar wel de leeftijd voor hebben. Zij zijn toe aan het moment om ontmaagd te worden en willen ‘HET’ eindelijk eens meemaken.

De maagden in ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’ zijn mensen van wie je het niet direct verwacht. Zo is de 20-jarige Avithal een prachtige blonde meid die volop aandacht krijgt en door jongens wordt gezien als een sekssymbool. Zij wacht echter liever op de ware Jacob voor die eerste keer. Het stel Boy en Madelinde is al jaren samen, maar heeft ‘het’ vanwege hun geloof nog nooit gedaan. Ze kunnen niet van elkaar afblijven en willen ontzettend graag seks hebben, maar dan moeten zij eerst trouwen. Dan de 33-jarige succesvolle carrièreman man Joost. Hij heeft een mooi huis, een mooie auto, maar aan het versieren van een leuke vrouw is hij tot op heden niet toegekomen. Zelfs zijn vrienden weten niet dat hij nog maagd is, omdat hij zich daarvoor schaamt.

Waarom zijn ze nog maagd? Wat doen ze om hun maagdelijkheid te verliezen? Het programma volgt deze en andere maagden, op de weg naar hun ontmaagding. Voor de een is die weg wat langer dan voor de ander.

Dit programma wordt vanaf maandag 6 mei uitgezonden tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 5.

Lees ook:Gepesten: melden op school helpt weinig of wordt erger
Lees ook:Verliefd op Ibiza wordt nu ook tv-serie
Lees ook:Vier Waddeneilandbewoners op zoek naar de ware…
Lees ook:Echte Meisje Op Zoek Naar Zichzelf met Britt, Roos en Bibi
Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>