Brit klaagt over droombaan

Ben Southall, de Brit die de ultieme droombaan als opzichter van het tropische eiland in Australië bemachtigde, is nogal ondankbaar over zijn job. En dat terwijl hij de hele dag niets anders hoeft te doen dan snorkelen, zwemmen en een weblog bijhouden. De klachten? Ben vindt het ‘te warm’ op het eiland. Bovendien wordt het er ‘te vroeg donker’. En… (het meest verschrikkelijke van alles:) ‘door het warme weer kan hij geen Yorkshirepudding eten’. De Brit zit zes maanden op het eiland en krijgt een salaris van 150.000 Australische dollar. De hele wereld wil met hem ruilen en hij loopt te zeuren … ONUITSTAANBAAR!

Lees ook:Droombaan: oppassen op een bounty-eiland
Lees ook:Geraldine Kemper vertelt over Expeditie Robinson
Lees ook:Première Verschrikkelijke Ikke 2 met MainStreet
Lees ook:Paradijselijke stranden…. *zwijmel*
Lees ook:Nieuwe jeugdthriller van de Jonge Jury-winnares 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Brit klaagt over droombaan

  1. Duiken Malediven

    Zo zie je maar dat zelfs de beste baan in de wereld niet goed genoeg is voor iedereen. Hij zou dit werk liever in Engeland doen waar er ook genoeg water is. al valt dat meestal uit de hemel.

    Ik zou het wel weten hoor, ik zou echt elke dag genieten van mijn werk en in mijn vrije uren lekker het water in duiken.

    En na het duiken nog even bloggen hoe mooi het duiken is geweest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>