Nieuw: Oriental Kiss van Rituals

lipbalmDoor het gure weer kunnen je lippen schraal en pijnlijk worden. Op dit soort momenten is het fijn dat je dan lipbalm bij je hebt. Rituals heeft een nieuwe lipverzorgingslijn. Ze zijn niet alleen fijn in gebruik, ze zien er ook onwijs mooi uit.

 

 

De Smooth Operator is een voedende lipbalsem, gemaakt van shea butter, verfrissende eucalyptus, vitamine E en SPF 15. De combinatie van deze ingrediënten helpt bij het herstellen en beschermen van lippen in alle weersomstandigheden. De Magic Balm is een natuurlijke (99% natuurlijk product) en verzorgende lippenbalsem met een ultrazachte textuur, met onder andere shea butter om de lippen te hydrateren en verzachtende calendula ter ondersteuning van het herstel van een schrale of gebarsten huid.

De Lip Service is een vocht inbrengende lippenbalsem, verrijkt met amandelolie, bijenwas en shea butter, zich onderscheidend door haar sterke vocht inbrengende werking en hydraterende eigenschappen. De Eve’s Kiss is een zijdezachte lipgloss met een heerlijk verfrissende appelsmaak en een optimaal volume-effect, om lippen een vollere uitstraling te geven. La Vie en Rose is een subtiel gekleurde lipgloss, verkrijgbaar in de tinten Pale Pink en Fresh Coral, verrijkt met vitamine E om de lippen een verleidelijke natuurlijke kleur te geven met een sprankelende glans om het af te maken.

De producten zijn te koop bij alle Rituals winkels.

Lees ook:Ontdek de Laughing Buddha collectie van Rituals
Lees ook:Rituals lanceert Precious Mineral Make-up collectie
Lees ook:Meidenblog test Rituals’ Laughing Buddha Scrub en Lotion
Lees ook:Rituals geur Magnolia & Pink Pepper getest
Lees ook:Meidenblog test Rituals’ nieuwe body parfum ‘Happy Mist’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>