Meidenblog test Rituals’ Laughing Buddha Scrub en Lotion

Al eerder kon je op Meiden.blog.nl een review lezen over Rituals’ Laughing Buddha Happy Mist. Vandaag vertelt blogger Irene Groenink je meer over de Fortune Scrub en de Touch Of Happiness Body Cream uit deze nieuwe lijn.

Wat zegt Rituals zelf over de Fortune Scrub?
Ik citeer: “Geniet van de verrassende en heerlijk combinatie van een milde reinigende bodyscrub en verzachtende crème op basis van organic mandarijn en Yuzu. Deze unieke combinatie verwijdert dode huidcellen waardoor je huid frisser en jonger aanvoelt. Gouden tip: masseer de bodyscrub op de vochtige huid met een roterende beweging in om de bloedsomloop te verhogen; spoel vervolgens af met warm water om een mooie schitterende en glanzende huid te onthullen.”

Hoe heb ik deze scrub zelf ervaren?
Ik herken inderdaad de geur van mandarijn en van Yuzu (da’s een citrusvrucht). Ik ruik ook een vleugje mint. Die combinatie is fantastisch! Over de werking van de scrub heb ik ook niets te klagen. De huid voelt naderhand inderdaad fris aan en ziet er gezond uit. Een product zoals we dat gewend zijn van Rituals.

En wat zegt Rituals over de Touch Of Happiness Body Cream?
Wederom een citaat, ditmaal iets bescheidener: “Deze rijke bodycream bevat anti-oxidanten en vitamine E die de vochtbalans van de huid versterken en herstellen. De frisse boost van zoete sinaasappel en de warme geur van cederhout vrolijken zowel lichaam als geest op.”

Hoe heb ik deze Body Cream zelf ervaren?
Ook heel goed! Ik vind het altijd zo bijzonder hoe de geuromschrijving van Rituals klopt met hetgeen je ruikt. De geur past ook perfect bij de scrub (en bij de al eerder gereviewde mist!). Verder smeert de crème fijn uit en trekt ‘ie goed in.

Hoeveel mogen deze producten wel niet kosten?
Eén tube scrub (150 milliliter) kost €10,00 en een pot crème (200 milliliter) kost €15,50.

Ook nog even leuk: Rituals heeft de Laughing Buddha op een hele geinige manier gepromoot. Het filmpje bekijk je hier: http://www.youtube.com/watch?v=Wk9-gkT2bI8&feature=youtu.be

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Ontdek de Laughing Buddha collectie van Rituals
Lees ook:Meidenblog test Rituals’ nieuwe body parfum ‘Happy Mist’
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Virgin Coconut Oil Skin Lotion
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten
Lees ook:Meidenblog test Oilily’s nieuwste parfum, douchegel en bodylotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>