De PSP for girls!

Gamen, dat is toch vooral iets voor jongens. Dacht ik altijd. Maar tegenwoordig is niets minder waar. Iedereen kan achter een console gaan zitten en zich vermaken. Zeker nu hij ook helemaal voor meiden gepimpt is. Sony komt namelijk met een PlayStation Portable for girls, in roze uitvoering dus!

Een paar roze producten waren er al wel. Zo was er een roze Nintendo DS en een Hannah Montana uitvoering van van de PSP. Maar straks ben je als meisje helemaal niet meer weg te slaan bij de electronicavitrine. Daar ligt vanaf 17 februari de PlayStation Portable Value Pack For Girls.

Helemaal roze met een twee gigabyte memory stick pro duo mark2, een origineel zakje, originele koptelefoon, een origineel doekje en een minder originele AC adapter met een 1200mAh battery pack. Vanaf de 17e in ieder geval verkrijgbaar voor de meiden in Japan, hopelijk later ook voor de Westerse meiden!

Bron: ps3life.nl

Lees ook:TV-serie tip: 2 Broke Girls komen naar Nederland
Lees ook:Tweede seizoen 2 Broke Girls; eerlijkheid karakters goed
Lees ook:Gypsy Girls: bezoek woonwagenkamp met Antje Monteiro
Lees ook:StarStruck: allernieuwste label voor it-girls
Lees ook:Undercoveractie voor gevaren neploverboys en -girls

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>