Undercoveractie voor gevaren neploverboys en -girls

Foto: Jan van den Brink

Loverboys en lovergirls, je hebt er vast wel eens van gehoord. Het kan ieder meisje overkomen. Vaak worden meisjes zo ingepalmd met dure spullen en cadeautjes dat ze alles voor de loverboys of -girls doen. Vaak met vervelende gevolgen. Afgelopen weekend tijdens stadsfeesten in Doetinchem werden 80 tot 100 meisjes aangesproken door neploverboys en -girls. Doe mee aan onze pol, wat vind jij van deze actie?

Het was een undercoveractie van verschillende instanties. Ze probeerden meiden van rond de 15 jaar bewust te maken van de praktijken van loverboys. 70% van de meisjes ging zo mee. De aangesprokenen werden verleid met een handtekening van hun favoriete artiest of ze werden gevraagd als model. Op het moment dat ze mee wilden kregen ze een gesprek met een preventiemedewerker om iedereen bewust te maken voor dit soort vragen.

Op de website staat een poll over dit artikel. Wat vind jij hiervan? Vind je dit een goede actie of niet?

Lees ook:StarStruck: allernieuwste label voor it-girls
Lees ook:Voetbal is voor girls
Lees ook:TV-serie tip: 2 Broke Girls komen naar Nederland
Lees ook:De PSP for girls!
Lees ook:Gypsy Girls: bezoek woonwagenkamp met Antje Monteiro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>