Goodybag bestellen tegen lage prijs

Net een Goodybag besteld op deze website. Kost weinig en je krijgt vaak voor honderden spullen die je toch nodig hebt. Shampootjes, make-up en andere tutteldingen. En alles wat niet van pas komt, geef ik aan mijn moeder/vriendin/buurvrouw. Je hebt een aantal verschillende varianten, maar ik heb deze besteld:

Lees ook:Lipgloss en foundation; perfecte basis voor lage prijs
Lees ook:Wegens succes verlengd: goodybag voor € 9,95
Lees ook:Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…
Lees ook:Meiden strijden met Leontien van Moorsel tegen anorexia
Lees ook:Helpen deze producten tegen onzuivere huid met puistjes?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Goodybag bestellen tegen lage prijs

  1. bep

    op de site van sundaymonday heb je pas leuke goodybags!!nooit uitverkocht,er zijn verschillende inhouds,en zo vol,je geeft er niks van weg,inhoud is pas zichtbaar na ontvangst,ik verklap niks,wel dat ie mij bevallen is,en ik nooit geen andere meer wil!!

      /   Reply  / 
  2. hanny bonnen

    nou ik vond t 3 keer niks.2 besteld in de een zat n aardig jurkje en n rekring.ik de ander n los bedeltje met n jurkje maat 38 terwijl ik xl had aangegeven en n groen nagellak.ik kreeg wel n mail dat ik 25 procent korting kreeg bij volgende aankoop,ruilen was geen optie en dat is verboden in ons land.schandalig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>