Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…

Pigmentvlekken worden door vrouwen hoe langer hoe meer gezien als hét teken van huidveroudering. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer vraag komt naar een crème die deze vlekken doet vervagen. Lancaster heeft nu een serum tegen pigmentvlekken op de markt gebracht: de 365 Anti-Dark Spot. Blogger Irene Groenink vertelt je er meer over:

Om te beginnen is het misschien handig om even kort te vertellen wat nu precies pigmentvlekken zijn. Pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Het zijn onregelmatige, bruine vlekken, die met name op de rug, de handen en in het gezicht voorkomen. De vlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid veel in de zon komt. Daarom hebben de meeste mensen vanaf de middelbare leeftijd er wel een paar: hoe ouder iemand immers is, des te meer zon er op de huid is geweest. Daarnaast speelt de afnemende hormonale activiteit een rol.

Eerste indruk
Het serum van Lancaster heeft een goede eerste indruk achtergelaten. Het flesje straalt professionaliteit uit, de tekst die erop staat is duidelijk en bevat niet al teveel poespas en het serum zelf ruikt er-rug lekker! Dit laatste had ik niet verwacht. Mijn ervaring met serums en goede dagcrèmes is namelijk dat ze juist niét zo lekker ruiken. Dat is overigens niet per se verkeerd hoor, want dat betekent dat er geen kunstmatige geurstoffen aan zijn toegevoegd. Het is maar net wat je belangrijker vindt.

Werking
Aangezien ik pas twintig ben en dus nog geen last heb van pigmentvlekken, heb ik dit serum op mijn moeder getest. Ik moet eerlijk bekennen dat ik van tevoren mijn twijfels had. Er zijn tegenwoordig zóveel ‘wondermiddeltjes’. Maar mijn twijfels bleken onterecht. Al na een aantal dagen waren de vlekjes op de hand van mijn moeder aanzienlijk vervaagd. Het kan dus echt?!

Verkoopinformatie
Lancaster 365 Anti-Dark Spot (30 milliliter) kost €65,00. Dat is veel geld, maar het werkt dus wel echt en je hebt per keer maar een klein drupje nodig. Dat flesje is dus niet 1,2,3 leeg.

Zou jij overwegen dit serum te kopen? Waarom wel of waarom niet? Laat gerust een reactie achter! 

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Review: Serum Origins Skin
Lees ook:Getest: Lancaster Aqua Milk dagcrème
Lees ook:Origins serum voor het twintigersdilemma
Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster
Lees ook:Lancaster Sole di Capri

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>