Stop Kindermisbruik gaat verder als Free a Girl

De in 2008 opgerichte stichting Stop Kindermisbruik zal vanaf vandaag verder gaan onder de naam Free a Girl. Free a Girl zal zich blijven inzetten voor het werven van fondsen om partnerorganisaties in binnen- en buitenland financieel te ondersteunen bij het bevrijden, opvangen en rehabiliteren van meisjes uit de kinderprostitutie. Ook zal zij bewustwording blijven creëren over de problematiek van mensenhandel en kinderprostitutie en de schaal waarop dit wereldwijd voorkomt.

Evelien Hölsken, directeur en mede-oprichter Free a Girl: “Free a Girl geeft scherp aan waar de focus van onze organisatie ligt. De nieuwe naam zal terugkomen in de campagnes die we voeren. Ook blijven onze ambassadeurs Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder, Yolanthe Sneijder Cabau, John Ewbank, Jim Bakkum en Bettina Holwerda-Bakkum zich voor Free a Girl inzetten om mensen te mobiliseren rondom de problematiek van prostitutie van minderjarige meisjes.”

Lees ook:‘Lock me Up – Free a Girl’ nu in acht steden
Lees ook:BN’ers emotioneel bij start campagne Stop Kindermisbruik
Lees ook:De wereld van Malaika gaat na aflevering online verder…
Lees ook:Keira Knightley gaat zich bezatten als wereld vergaat
Lees ook:Free as a bird met sieraden van Loroetu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>