WIN! Kaartjes voor Tap Factory met SYTYCD winnaar Danny Boom

Win kaartjes voor Tap Factory!

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. Voeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dansspektakel van wereldklasse! Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de voorstelling op donderdag 18 december!

Wat moet je er voor doen? Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord* voor 20 november 2014 in een mail naar [email protected] Vergeet daarin niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Misschien zit jij dan wel op 18 december in het World Forum Theater!

In welk Duits televisieprogramma imponeerde de welgevormde acrobaat Charlie Plaçais de jury met zijn kunsten? Tip: de oplossing vind je op www.tapfactory.nl!

De Nederlandse première van Tap Factory vindt, na een succesvolle tournee door Engeland, Colombia, Israël, Frankrijk, Portugal en Spanje, op 17 december 2014 plaats in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling slechts tot en met 4 januari 2015 exclusief te zien.

*De winnaar krijgt automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kaartjes zijn geldig op donderdag 19 december en kunnen niet in geld worden omgezet. Slechts een reactie per emailadres toegestaan.


Lees ook:Interview Danny Boom, winnaar SYTYCD
Lees ook:Tap Factory komt naar Nederland
Lees ook:Win kaartjes besloten concert Jan Smit en Charly Luske
Lees ook:Kaartjes voor MTV EMA Ziggo Dome 10 november 2013
Lees ook:SYTYCD-winnaar Floris wil naar Amerika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>