Tap Factory komt naar Nederland

De Rotterdamse danser Danny Boom (22) sleepte tijdens So Think You Can Dance meteen een Golden Ticket in de wacht. Hij bleef bij internationale producten niet onopgemerkt. Hij werd gevraagd om de crew van Tap Factory Nederland te versterken. In December voegt hij zich bij de cast van deze show. Je kunt kaartjes winnen voor de show.

 

 

Razendsnel voetenwerk, geweldige danschoreografieën, stoere mannen  en veel humor. Dit vindt je allemaal terug  in de nieuwste, internationale tapsenatie Tap Factory. Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland!

De internationale cast van Tap Factory, bestaande uit ‘s werelds meest getalenteerde tapdansers, acrobaten en muzikanten, verenigt zich in een energieke mix van dans, live percussie en komedie. De performers in deze virtuoze show zijn bekend in zowel urban-, break- en tapdance, hiphop en (lucht)acrobatiek en weten met hilarische interacties jong en oud een heerlijke avond te bezorgen.

De Nederlandse première van Tap Factory vindt op 17 december 2014 plaats in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling tot en met 4 januari 2015 exclusief te zien.

Lees ook:WIN! Kaartjes voor Tap Factory met SYTYCD winnaar Danny Boom
Lees ook:One Direction komt naar Nederland; in Madame Tussauds Amsterdam
Lees ook:Jason Derulo komt naar Nederland en België: kaartverkoop start!
Lees ook:Rihanna komt naar Ziggo Dome: 23 juni 2013
Lees ook:Victoria’s Secret komt naar Europa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>