Push-up sport bh; sexy in de sportschool met Hunkemöller

Hunkemöller komt na de lancering van haar HKMX sportcollectie met een nieuwe aanvulling: de push-up sport bh. Nu kun je er ook nog eens verbluffend uitzien zonder verlies aan draagcomfort en ondersteuning.

Als je gaat sporten is een goede bh een must! Daarom heeft Hunkemöller haar collectie uitgebreid met vernieuwende ontwerpen. Eén daarvan is de sport push-up bh in zwart met trendy fluor oranje. Deze sport bh bevat een push-up pad- ding en is gemaakt van ademend materiaal om tijdens je sport sessie zo comfortabel mogelijk te voelen. Deze medium support level 1 sport bh, met beugel en padding, geeft lichte ondersteuning en is verkrijgbaar in de cupmaten A, B en C.

De level 2 strong support bh is uitgevoerd in de kleuren zwart/fluor oranje en is verkrijgbaar in de cupmaten C, D, E en F. Door de strakke pasvorm en de speciale razor back zorgt deze bh voor de juiste ondersteuning tijdens het sporten voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Bekijk de collectie sportbeha’s van Hunkemöller.

Lees ook:Sylvie toont nieuwste beha Hunkemöller: DreamLift Bra
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller commercial
Lees ook:Marlies Dekkers lingerie 5/11 bij Hunkemöller verkrijgbaar
Lees ook:Ontdek lingerie setjes Marlies Dekkers for Hunkemöller
Lees ook:Hunkemöller lanceert spannende collectie voor Valentijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>