Hip in een handomdraai met strijkapplicatie

VAN IKKE - hoesjes[3]Eigenaresse van webshop VAN IKKE, Gemmy Woud uit Oosterhout (gld), is gek op oude plaatjes. Voor haar webshop ontwerpt ze full colour strijkapplicaties, hippe buttons en leuke hebbedingen met een nostalgisch tintje. Ideaal om zelf een basic shirt, saaie schooltas of effen jas mee te pimpen!

Opvallen in de massa voor een klein prijsje: met de prachtige strijkapplicaties van VAN IKKE tover je saaie kleding in een handomdraai om tot hippe items. Leg de applicatie op het kledingstuk, zet de strijkbout 10 tot 15 seconden op de applicatie en je creatie is klaar. Gegarandeerd origineel en superhip! De strijkapplicaties zijn makkelijk te strijken en gemaakt van superelastisch materiaal, waardoor ze tot zeker 200 wasbeurten mooi blijven. Een leuk extraatje: per applicatie kun je 1 gratis VAN IKKE label bestellen, verkrijgbaar in 7 kleuren.

Hebbedingen
Voor liefhebbers van nostalgische plaatjes heeft webshop VAN IKKE nog veel meer leuks, zoals mooie lintjes, sleutelhangers en ansichtkaarten, gedrukt op zwaar karton en afgewerkt met een mooie glanslak. Ook erg leuk: de retro hoesjes voor telefoons en tablets met onweerstaanbare prints, zoals een schattig roodborstje, leesplankje of olifant. Een webshop om hebberig van te worden!

Verzending binnen Nederland is gratis bij een minimale bestelwaarde van €10. Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

Lees ook:Fabulous jeans in een handomdraai met Bleulab
Lees ook:Volle bos levendige krullen in handomdraai met Curl Secret
Lees ook:Hip met knitwear, maar zonder zelf te breien
Lees ook:World of Bessy: hip, eigenzinnig en volop tassen
Lees ook:Kies jij voor juichpak Roy Donders of hip WK jurkje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>