Ken jij R5 al? Ze staan 20 februari in De Melkweg (videoclip)

R5 is een razend populaire popband uit Californië, bestaande uit de vier broers en zussen Lynch en een vriend (allemaal met een R in hun naam). Leadzanger Ross speelt daarnaast de hoofdrol in de Disney-film ‘Teen Beach Movie’ en in de Disney-serie ‘Austin & Ally’. Op vrijdag 4 april komt het debuutalbum ‘Louder’ uit in Nederland. Het album, dat eerder al in de VS verscheen, staat vol met aanstekelijke popmuziek met een rockrandje. De eerste single ‘Loud’ is nu uit.

Eind vorig jaar kondigde R5 het eerste deel van hun Louder World Tour aan, waarvan fans mede het tourschema konden bepalen. Het Europese deel van de tour van R5 gaat begin februari van start in Warschau in eindigt in Dublin. Op donderdag 20 februari zal R5 optreden in De Melkweg in Amsterdam.

Bol.com biedt Louder al aan.

Lees ook:Ken jij de kleurrijke sieraden van Tembi Jewellery al?
Lees ook:Ken jij de armbandjes van BBBrasil al?
Lees ook:Ken jij het merk Modström al; ontdek de herfst/winter looks
Lees ook:Ken jij @ikwileenjongen al?
Lees ook:Ken jij American Honey al…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>