Q-music plat gemaild over Foute cover Miss Montreal

Zangeres Sanne Hans, bekend als Miss Montreal, zorgde dinsdagochtend voor een kippenvelmoment in de uitzending van Q-music. Ze was met haar band te gast in de ochtendshow van Mattie & Wietze. Op geheel eigen wijze verbouwde ze ‘Wonderful Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo, één van de populaire hits uit de Foute 111 van Q-music, tot een prachtig gevoelig liedje. De positieve reacties waren overweldigend. Daarom is direct besloten het nummer uit te brengen op iTunes!

Check het filmpje hier!

In aanloop naar de Foute 111 en de Foute Party, morgen, coveren bekende artiesten Foute nummers bij Mattie & Wietze in de ochtendshow. Niet alleen Miss Montreal is van de partij ook VanVelzen, Shary-An, Alain Clark en Gers Pardoel wagen zich hier aan.

De Foute 111 (de leukste en meest foute lijst van Nederland) hoor je vrijdag 29 juni tussen 08.00 en 18.00 uur op Q-music. Kaarten voor de Foute Party kunnen gekocht worden op q-music.nl.

Lees ook:Miss Montreal trots, maar baalt van kilootjes
Lees ook:Q’s Angels nemen Q-Music over op Vrouwendag
Lees ook:Marieke Elsinga nieuwe dj-talent Q-music
Lees ook:Internationale Vrouwendag: What Women Want op Q-music
Lees ook:YouTube maakt winnaars YouTube Music Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>