Vijf bijdehante en eigenzinnige dienstmeisjes in Beverly Hilss

De makers van de hitserie ‘Desperate Housewives’ hebben een nieuwe topproductie gemaakt die vanaf vandaag te zien is op TLC: Devious Maids. De even komische als ontroerende serie draait om het leven van vijf Latijns-Amerikaanse dienstmeisjes die werken voor de rijke jetset van Beverly Hills.

Maar deze dienstmeisjes (gespeeld door een sterrencast bestaande uit Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Edy Ganem en Judy Reyes) zijn geen gewone brave werksters. Ze zijn net zo slim, bijdehand, eigenzinnig, onuitstaanbaar en bij vlagen duivels als hun welgestelde bazen. Ze houden er naast hun dagelijkse poetswerk elk hun eigen dromen en ambities op na en deinzen er niet voor terug om die te bereiken. Dit leidt tot een hilarische botsing tussen twee werelden die normaal gescheiden zijn, maar nu door intriges en affaires met elkaar samenvloeien.

‘Devious Maids’ speelt zich af tegen de achtergrond van een mysterieuze moord op het dienstmeisje Flora tijdens een feest in het huis van haar werkgever. Haar collega-vriendinnen willen deze duistere moordzaak het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar één dienstmeisje gaat actief op zoek naar de schokkende waarheid. Vanuit een overigens wel heel persoonlijke belangstelling.

Devious Maids is vanaf vanavond om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Facebookmoord: vijf jaar cel en tbs geëist tegen Polly W.
Lees ook:Beverly-Anne krijgt eigen 100%-boek
Lees ook:In vijf minuten party-proof!
Lees ook:Verbeter op 5 oktober in vijf minuten de wereld
Lees ook:De vijf leukste uitverkoop steden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>