Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

Van alle Nederlanders bedriegt 31 procent zijn of haar partner. In de nieuwe scripted realityserie ‘Overspel in de liefde’ komt de harde waarheid over vreemdgaan naar boven. Van buitenechtelijke kinderen tot een geheime verhouding met de buurvrouw, alle soorten en maten van bedrog komen voorbij. Vanaf vandaag is ‘Overspel in de liefde’ elke werkdag te zien om 19.55 uur bij Net5.

Ineens veel overwerken of stiekem telefoneren; een plotselinge verandering in gedrag kan een belangrijke aanwijzing zijn voor een affaire. In Overspel in de liefde volgen we mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. Ze starten een onderzoek naar het verborgen leven van hun geliefde, zonder dat deze dat door heeft. Zo worden er bijvoorbeeld privédetectives ingezet, door het hele huis verborgen camera’s opgehangen of computers en telefoons gekraakt. Na genoeg bewijslast volgt het moment van de waarheid: betrappen op heterdaad! Hoe reageert de overspelige? Volgt er een bekentenis?

De eerste aflevering van Overspel in de liefde draait om Suzan (35) en Bram (37) die al jaren samen zijn. Ze hebben een dochter van 5 jaar en allebei een succesvolle carrière: Suzan als ondernemer en Bram als letselschade advocaat. Sinds een tijdje vermoedt Suzan dat Bram een affaire heeft met een van zijn cliënten. Ze gaat op onderzoek uit naar de waarheid en schakelt een privédetective in. Hij ontdekt bij toeval dat Bram geen affaire heeft met zijn cliënt, maar met iemand die veel dichter bij staat.

www.net5.nl/overspelindeliefde

Lees ook:Scripted Reality serie Overspel in de liefde is weer terug
Lees ook:Daten en online delen in Samen Single bij Net5
Lees ook:Overspel kan niet in het echte leven volgens acteurs
Lees ook:Liefde in de lucht
Lees ook:Katy Perry gelooft nog steeds in de liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>