Borstkanker film met celebs vanavond op HBO Nederland

HBO Nederland zendt vanavondhet aangrijpende drama ‘Five’ uit. De film is gemaakt door de absolute top van Hollywood: Jennifer Aniston, Alicia Keys, Demi Moore, Patty Jenkins en Penelope Spheeris. Door middel van vijf korte films wordt de impact van borstkanker op het leven van vijf vrouwen belicht.

Centraal staat het effect van de vernietigende ziekte: van de schokkende diagnose tot de ingrijpende consequenties voor het sociale leven. Door middel van humor en drama worden de gevolgen van borstkanker aangrijpend in beeld gebracht en toont de film hoe zwaar de zoektocht is naar kracht, comfort, medische doorbraken en – uiteindelijk – genezing.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Patricia Clarkson, Rosario Dawson, Ginnifer Goodwin en Jeanne Tripplehorn. De film was dit jaar genomineerd voor een Emmy Award. Five is om 20:30 uur te zien op kanaal HBO 2 en is on demand beschikbaar via HBO GO en HBO On Demand.

Meer informatie.

Lees ook:Film-tip voor vanavond: Gooische Vrouwen op RTL 4
Lees ook:Dansen tegen borstkanker
Lees ook:Lui, maar stylish op de bank net als celebs
Lees ook:Seizoen 9 Grey’s Anatomy vanavond op Net 5 start met crash
Lees ook:Mysterieuze GTST-springer duikt op in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>