Trinny en Susannah Missie Holland vanavond weer op tv

Modeminnend Nederland kan vanaf vanavond zijn hart weer ophalen, want dan start de derde reeks van ‘Trinny & Susannah: Missie Holland’. In acht nieuwe afleveringen pakt het befaamde Britse stylistenduo Trinny Woodall en Susannah Constantine modemissers weer aan.

Anders dan voorgaande jaren konden modeliefhebbers zich dit keer zelf aanmelden. Daar is massaal op gereageerd. Uit de meer dan 1200 aanmeldingen maken Trinny en Susannah een selectie van kandidaten die zij gaan ontmoeten. In hun eigen Pop-Up Store – een winkel voor één dag, ergens in een winkelstad in Nederland – vindt de eerste ontmoeting plaats.

Aan de hand van een koffer vol meegebrachte kledingstukken vellen Trinny en Susannah hun meedogenloze oordeel en geven zij hun waardevolle adviezen. Een aantal kandidaten krijgt tips en goede raad en moet daar thuis zelf mee aan de slag. Maar voor acht van de bezoekers van de Pop-Up Store is deze eerste ontmoeting pas het begin.

Deze acht kandidaten krijgen onder leiding van stylingkoninginnen Trinny en Susannah een complete make-over. In hun eigen stylingfabriek in Rotterdam staat een team van stylisten, visagisten en kappers klaar om wanhopige modemissers te veranderen en te helpen met hun grote ommekeer. De buitenkant wordt gematcht met de binnenkant, muurbloempjes worden stralende sterren en zelfs de meest wanhopige kandidaten maken aan de hand van het beroemde styling duo belangrijke stappen in hun zoektocht naar een passende look. Durven ze het aan om hun nieuwe uiterlijk vol trots te tonen aan familie en vrienden op de catwalk?

Vanaf woensdag 19 september, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Roy Donders is vanaf vanavond weer op tv
Lees ook:The Voice Kids vanaf vanavond weer op tv
Lees ook:Britt en Ymke stellen vragen vanavond op tv
Lees ook:Vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo Akse vanaf vanavond op tv
Lees ook:Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan vanavond terug op tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trinny en Susannah Missie Holland vanavond weer op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>