Sylvie van der Vaart presentatrice The Face

Sylvie van der Vaart gaat de nieuwe modellenwedstrijd The Face presenteren. De eerste aflevering zal te zien zijn op maandag 27 februari op RTL 5.

De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart heeft inmiddels een omvangrijk tv-cv. De Brabantse Sylvie Meis heeft al allerhande tv-programma’s gepresenteerd. In Duitsland is ze uitgegroeid tot een ongekend populaire en geliefde presentatrice van diverse grote tv-programma’s. Zo werd zij in 2010 door onze oosterburen uitgeroepen tot ‘Mediavrouw van het Jaar’ en werd zij het Duitse ‘Stijlicoon 2011’.

Sylvie van der Vaart: “Ik was meteen razend enthousiast toen de programmamakers mij benaderden voor ‘The Face’. Het is geen groot geheim dat ik een enorme passie heb voor fashion en beauty. Dit format staat dus zo dicht bij me dat ik het dolgraag wil doen. Extra leuk is dat het ook binnen de RTL-familie is, net als de programma’s die ik in Duitsland presenteer.”

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Sylvie van der Vaart was voor RTL 5 al direct dé aangewezen persoon om het gezicht van dit nieuwe programma te worden. We zijn zeer vereerd dat zij haar agenda heeft vrijgemaakt om zich helemaal op ‘The Face’ te storten. Deze vakvrouw heeft niet alleen veel ervaring in het presentatievak, maar weet ook nog eens hoe de modellenwereld in elkaar steekt.”

In ‘The Face’ gaan ervaren modellen de strijd aan om de absolute wereldtop te bereiken en een carrière als Doutzen Kroes en Mark Vanderloo te evenaren. De vrouwelijke en mannelijke modellen worden begeleid door een ervaren team van coaches en doen wekelijks echte opdrachten, zoals castings, runwayshows, videoclips en fotoshoots. Het model met de grootste potentie voor een internationale carrière wint. De namen van de coaches worden binnenkort door RTL 5 bekendgemaakt.

‘The Face’ vanaf maandag 27 februari wekelijks tussen 20.30 en 21.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Sylvie van der Vaart lacht om vermeende breuk
Lees ook:Sylvie van der Vaart wordt Barbiepop
Lees ook:Sylvie van der Vaart zenuwachtig voor tv-comeback in NL
Lees ook:Covergirl Sylvie van der Vaart gast-hoofdredacteur Grazia
Lees ook:Sylvie van der Vaart hoofdredacteur jarig Grazia

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sylvie van der Vaart presentatrice The Face

  1. Toontje

    Sylvie van der Vaart wordt het nieuwe uithangbord van de lingerieketen Hunkemöller.
    De voetbalvrouw die eerdaags het tv programma The Face gaat presenteren, stapt daarmee in de voetsporen van zangeres Do die al eerder de campagne sierde. ,,Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV commercials en in fotografie”, laat Sylvie weten.

    Vanaf maart zijn de campagnes van het merk met het multitalent in de hoofdrol op de buis te zien.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Olcay Gulsen, Frederique vd Wal, Philip Riches en Mark Cox | Meiden

  3. Patricia de Ryck

    En wat vonden jullie ervan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>