Taio Cruz en smashing modeshows tijdens finale HNTM

Morgen is het eindelijk zover: na tien weken van shoots, catwalklessen, uitdagingen, irritaties en onvergetelijke belevenissen wordt bekend wie zich ‘Holland’s Next Top Model’ mag noemen. In een zinderende live finale, vanuit Studio 21 in Hilversum, staan finalisten Elise, Michelle, Riquelle en Tamara lijnrecht tegenover elkaar.

De meiden beseffen stuk voor stuk dat dit hun laatste kans is om de jury van hun model skills te overtuigen. Zij geven daarom alles in een smashing show vol glamour. In oogverblindende creaties van topcouturiers als Addy van den Krommenacker, Dennis Diem en Jan Boelo betreden de finalisten de catwalk.

In de finale draait het natuurlijk om Elise, Michelle, Riquelle en Tamara, maar de ogen zullen dit jaar ook gericht zijn op modellen uit eerdere edities van ‘Holland’s Next Top Model’. Sanne (winnares 2006), Ovo (4de plaats in 2006), Kim (winnares 2007), de tweeling River en Lois, (5de en 6de plaats in 2007) en Rosalinde (winnares 2009) veroveren de runway in een spannende lingerieshow. Daarnaast verzorgt superster Taio Cruz (bekend van de hits ‘Dynamite’ en ‘Hangover’) een stunning optreden en laten de kandidaten van ‘So You Think You Can Dance’ de studio op z’n grondvesten schudden.

De vakjury, bestaande uit Daphne Deckers, Bastiaan van Schaik, Mariana Verkerk en Paul Berends, bepaalt uiteindelijk wie van de vier meiden ‘Holland’s Next Top Model’ wordt en naar huis gaat met een contract bij Touché Models ter waarde van 75.000 euro, een auto én gezichtsbepalende campagnes van Max Factor en Zalando.

Finale ‘Holland’s Next Top Model’: RTL 5, maandag 14 november van 20.30 tot 21.30 uur.

Lees ook:Thuisfront over HNTM Riquelle, Elise, Michelle en Tamara
Lees ook:Anke, Bo, Daelorian en Nikki in finale HNTM
Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model (HNTM)
Lees ook:Nikki Steigenga (18) uit Rotterdam wint finale HNTM
Lees ook:Wie haalt als laatste finale van #SYTYCD The Next Generation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>