Leco van Zadelhoff lanceert primers

Lip Base spiegel1Douglas voegt drie verschillende make-up primers aan de collectie van visagist Leco van Zadelhoff toe. Naast de tools zijn er nu de Base Essentials bestaanden uit Eye Base, Lip Base en Mascara Base. Aan de tools is de Kabuki toegevoegd.

Leco: “Een primer is de basis voor een perfecte make-up!”

EYE BASE: om van het ooglid een zo mooi mogelijk schilderslinnen te maken. De base maakt het ooglid egaal en iets stroever, daardoor blijven oogpotlood en oogschaduw beter zitten. Niet alleen voor het ooglid, de base is ook te gebruiken onder het oog.

LIP BASE: dit is de ultieme lipvulling. Deze primer zorgt ervoor dat het oppervlak van je lippen mooi glad wordt, waardoor lipstick en lipgloss
langer blijft zitten. Deze primer zorgt ervoor dat het oppervlak van je lippen mooi glad wordt, waardoor kleuren intenser worden en langer houdbaar zijn.

MASCARA BASE: zorgt ervoor dat wimpers voller en dikker zijn.Met deze base bereik je het ultieme ‘kunstwimper effect’. Tip: goed laten drogen en daarna 1 of 2 laagjes mascara aanbrengen.

De ongelofelijk dicht op elkaar staande natuurlijke haartjes van het Leco Kabuki Penseel maken haar ideaal voor het opnemen en aanbrengen van poeder/blush op gezicht en lichaam. Het resultaat is optimaal, perfect glad en egaal met een ultrazachte aanraking.

Eye Base: 7ml € 14,95
Lip Base: 5ml € 14,95
Mascara Base: 8ml € 14,95
Kabuki Penseel: € 24,95

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas en via www.douglas.nl.

Lees ook:Mini Nail Tools van Leco voor onderweg
Lees ook:Leco brengt make-up sponsjes op de market
Lees ook:De perfecte foundation kwast van Leco
Lees ook:Breng je wimpers in vorm met LECO Lash Curler
Lees ook:Rituals lanceert Precious Mineral Make-up collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>