Meidenblog test Aussie’s 3 Minute Miracle haarmasker

HoiKennen jullie Aussie al? Aussie is een lijn haarverzorgingsproducten, exclusief te koop bij Etos. De producten zijn geïnspireerd en gebaseerd op Australische invloeden. Sinds kort is de collectie producten uitgebreid met drie haarmaskers, ook wel de ‘3 Minute Miracles’ genoemd. Blogger Irene Groenink heeft één van de drie wondertjes getest.

Aussie heeft met haar maskertjes rekening gehouden met de verschillende typen haar. Kleur jij je haar regelmatig? Dan is  ‘Colour Mate’ een aanrader. Heb jij verwaarloosd, kroezig haar? Gebruik dan ‘Frizz Remedy’. Is jouw haar, net als dat van mij, beschadigd, doordat je bijvoorbeeld regelmatig een stijltang gebruikt? Probeer dan de ‘Reconstructor’.

In de introtekst werd gesproken over Australische invloeden. Wat hier mee wordt bedoeld? Wel, de Amerikaanse Tom Redmond, de belangrijkste persoon achter Aussie’s 3 Minute Miracles, verdiepte zich tijdens zijn bezoek aan Australië in onder andere blue gum eucalyptusbladeren, Australische muntbalsem en quandong, een speciale fruitsoort. Klinkt dat spannend of klinkt dat spannend?

De haarmaskers zijn tijdelijk verkrijgbaar in een speciale ‘Street Art’ editie. De verpakkingen van deze speciale editie zijn rebels, speels, kleurrijk en verrassend. Erg aantrekkelijk, alhoewel de link met een haarverzorgingsproduct misschien niet meteen wordt gelegd.

De producten ruiken overduidelijk naar van die lichtroze spaghettikauwgom. Snappen jullie welke ik bedoel? Een zoete lucht, die ook écht de hele dag om je heen blijft hangen. Lang leve de al eerder genoemde gum eucalyptusbladeren! Ik ben fan, maar ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die het iets too much vinden.

De haarmaskers, althans het type dat ik heb gebruikt, zijn écht wondermiddeltjes. Kunnen jullie mijn recensie over Kruidvat Effex Maximum Volume Powder toevallig nog herinneren? Een poedertje met de werking van haarlak, dat zó sterk is, dat je na twee wasbeurten nog steeds enorme klitten in je haar hebt. Nou, één keer wassen, daarna drie minuten zo’n masker in je haar en je hebt nergens meer last van! Het masker maakt je haar zachter dan de beste conditioner en zorgt écht voor glanzende lokken. Ik ben om!

De verkoopprijs van een fles á la 250 milliliter ligt om en nabij de €9,15.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Snelle boost voor je haar: 1 Minute Haarmasker Kruidvat
Lees ook:Take the Heat: hittebestendige haarverzorging Aussie
Lees ook:Meidenblog test Origins’ Energy-Boosting Moisturizer
Lees ook:Meidenblog test scheerproducten van merk Oscar
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Oasis Fresh Dawn-collectie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Meidenblog test Aussie’s 3 Minute Miracle haarmasker

  1. Tessa

    Ik heb al eens eerder Aussie-producten gebruikt. Ik kende het merk vooral van het buitenland en het is inderdaad een prettig merk, maar de hele dag naar kauwgomballen ruiken? Yuk. Dat lijkt me niets. Jammer.

      /   Reply  / 
    1. Blogpoule Auteur

      Dat is inderdaad een kwestie van smaak. De Reconstructor ruikt iets minder heftig. Misschien is die dan geschikt voor jou. Groetjes,

      Irene

        /   Reply  / 
      1. Blogpoule Auteur

        Eh, ik bedoel de Frizz Remedy. Excuus!

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>