Rimmel London presenteert Olympische Spelen make-up

Er komt iets groots naar Londen… En dan hebben we het natuurlijk over de Olympische Spelen van 2012. Superfelle contrasterende kleurcombinaties en lichtgevende kleuren zijn terug om te schitteren tijdens de Olympische Spelen van 2012.  Klaar voor de start… Stralen maar met de nieuwe Rimmel Zomer Collectie.

De hipste en meest gewaagde make-uptrend van deze zomer is niet bedoeld voor muurbloempjes. Maak je klaar om te stralen als een ster met dit palet van spetterende, felle kleuren. Mix of match de kleuren op je ogen, lippen en of nagels en creëer een opvallende, modieuze look met de knallende tinten van dit seizoen: felroze, fris oranje en weelderig groen. Volledig volgens de laatste trends.

Felle ogen
Wil je dat alle ogen op jou zijn gericht? Trek dan de aandacht met een felle kleur op je ogen. De Zomer collectie heeft twee krachtige Eyeshadow-kleuren: kies uit het sprekende fuchsia ( Pop Your Pink, #174) of intense smaragd ( Block Your Green, #179) en breng de kleur in blokjes aan op en rondom de oogleden. Het zijdezachte poeder laat zich moeiteloos aanbrengen en zorgt voor een intense kleur. Maak de look af met een van de twee waterproof mascara’s. Wil je volume, kies dan de Scandal Eye’s waterproof mascara en als je voor natuurlijk lange wimpers gaat, kies je de 100% waterproof mascara.

Sensuele lippen
Zorg dat je lippen er stralend fel en geweldig glanzend uitzien tijdens de Olympische Spelen. Geef je lippen die hippe teint met de twee nieuwe kleuren van Rimmel Stay Glossy Intense Lip Gloss. Breng het levendig cerise van Pop Your Pink (#105) aan of voeg een vleugje feloranje van Orange Your Life (#605) toe. Beiden zien er sensationeel uit in combinatie met een zonnige huid. Er is nog meer goed nieuws: Stay Glossy is verrijkt met katoen en zijde, twee lipverwennende bestanddelen die je lippen direct hydrateren. Dit is de meest stijlvolle en meest uitdagende lipgloss ooit!

Lange felle nagels
Volg de trend van dit seizoen en geef je nagels nog meer kleur. De Olympic collectie heeft drie nieuwe levendige Rimmel I Love Lasting Finish Flash Nail Polish-kleuren die keihard ‘zomer’ schreeuwen. Combineer je nagels met je lippen aan de hand van jouw keuze: Orange Your Life (#200), Pop Your Pink (#300) en Block Your Green (#700). Of mix door kleuren te combineren. Voor nagels met attitude! Deze betaalbare lak is sterk en schilferbestendig, blijft lang zitten en zorgt voor een superkleurrijke afwerking. Ontdek de funky verpakking met het schattige hartjesmotief aan de voorkant en de levendige Britse vlag op de dop. Klaar? Lakken en feesten maar!

Verkrijgbaar bij warenhuis en drogist vanaf deze maand.


Mono Pop Eye Shadow

  • Pop Your Pink (#174) € 6,99
  • Block Your Green (#179) € 6,99

Stay Glossy Hot Lip Gloss

  • Pop Your Pink (#105) € 9,99
  • Orange Your Life (#605) € 9,99

I Love Lasting Finish Ultra Bright Nail Polish

  • Orange Your Life (#200) € 6,99
  • Pop Your Pink (#300) € 6,99
  • Block Your Green (#700) € 6,99

Scandal ‘Eyes Mascara – Black Waterproof € 11,99
100% waterproof mascara – Black Black € 9,49

Lees ook:Anky van Grunsven: zevende Olympische Spelen
Lees ook:Oranje prinsesjes sfeermakers tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Voetbal meiden verzorgen vandaag start Olympische Spelen
Lees ook:Trotse familie Marit Bouwmeester; zilver Olympische Spelen
Lees ook:Bronzen plak op Olympische Spelen voor Edith Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>