Essence laat zich inspireren door fruit voor trendcollectie

Fruit vormt de inspiratiebron voor de fruity trendcollectie van essence. De lijn is fris, fruitig en verleidelijk door de prachtige variatie aan kleuren als aardbei, banaan, kiwi, sinaasappel en bosbes. Schitterende sorbetkleuren en zachte texturen voor ogen, lippen en gezicht garanderen een blij lentegevoel.

Eyeshadow sorbet heeft een fijne mousse textuur in prachtige, frisse lentetinten. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in 01 peach beauty, 02 banana joe en 03 one kiwi a day… (€2,79)

De lipbalm verwent de lippen met twee fruitige lentesmaken en -kleuren. Verkrijgbaar in 01 peach beauty en 02 very cherry. (€1,99)

Een frisse boost voor een prachtige finish: de blush met sorbettextuur en intense, roze-rode kleur is een perfecte aanvulling op de fruitige lentelook. De lichte en luchtige formule is met de vingertoppen gemakkelijk aan te brengen op de wangen. Verkrijgbaar in 01 smoothie operator. (€2,79)

Nagels
De vijf vrolijk gekleurde nagellakken kondigen het begin van de lente aan. Een absolute must–have voor de fruitige voorjaarslook. Verkrijgbaar in 01 banana joe, 02 peach beauty, 03 very cherry, 04 one kiwi a day… en 05 mashed berries. (€1,79)

De geurende top coat is super fruitig en geeft de nagels een verleidelijke verse aardbeiengeur. Verkrijgbaar in 01 smells like strawberry… (€1,99)

Schattige kleine stukjes fruit op je nagels vormen de absolute eyecatcher van dit seizoen. Nagels worden met deze trendy dessins in slechts enkele seconden vrolijk versierd. Supergemakkelijk aan te brengen, dankzij de meegeleverde nagellijm. Verkrijgbaar in 01 fruit punch to go. (€1,99)

Breng de nail art sealing top coat aan nadat de nagels gestyled zijn, voor een extra lang resultaat. Verkrijgbaar in 01 stay fruity. (€1,99)

Bekijk de producten


Deze lijn is vanaf half april tot en met mei 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Lees ook:MAC laat zich inspireren door slangen
Lees ook:MAC laat zich voor herfst make-up inspireren door nomaden
Lees ook:OPI laat zich inspireren door nieuwe James Bond Skyfall
Lees ook:MAC laat zich inspireren door marine-look
Lees ook:Ed Sheeran laat zich inspireren door ex-vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>