Fallen in Love; zo begon het allemaal voor Lauren Kate

Liefhebbers van de Fallen-serie van Lauren Kate moeten zeker haar nieuwste boek lezen. In ‘Fallen in Love – Hoe het allemaal begon’ gaat Luce op zoek naar de waarheid.

In vier verhalen en een epiloog ontdekt de lezer alles over de eerdere levens van de belangrijkste personages uit de Fallen-serie. Het draait niet alleen om Luce en Daniël. Zo worden Miles en Shelby in de middeleeuwen verliefd, ontdekt Roland een andere kant van Arriane, vraagt Arrianes liefde Aleksandr haar hoogverraad te plegen tegenover Daniël en beleven Luce en Daniël eenmalig een romantische Valentijnsdag. In de epiloog komen alle karakters samen.

In augustus verschijnt ‘Extase’, het slotdeel van de Fallen-serie.

Over de auteur
Lauren Kate groeide op in Dallas, ging naar school in Atlanta, en begon met schrijven in New York. Ze schreef ‘he betrayal of Natalie Hargrove’ en begon toen aan haar veelbelovende serie ‘Fallen’. Ze zou graag nog in de keuken van een restaurant werken en leren surfen. Samen met haar man woont ze in Los Angeles. Op dit moment schrijft ze aan het vervolg op ‘Passie: Rapture’.

Lees ook:In Extase met laatste deel uit Fallen-serie
Lees ook:Lauren Verster in modepaniek op toilet voor Claes Iversen
Lees ook:George Alexander Louis; zo heet baby Kate Middleton en prins William
Lees ook:Ontdek nieuwe wintercollectie Kate Moss voor Rimmel
Lees ook:Kate Middleton is het best gekleed volgens Vanity Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>