Lonneke: babyeendenredster in nood!

Na braaf bij mijn vader op bezoek te zijn geweest (het was vaderdag), zat ik in de auto op weg naar huis, toen opeens, uit het niets, een moedereend met zes of zeven babyeendjes besloot een loopje over de weg te wagen. ‘Nee, domme sukkels’, dacht ik nog, toen ik hen zag waggelen. Gelukkig had ik tijd om de auto -midden op de weg, niet heel verantwoord- te parkeren en een heuse reddingsactie uit te voeren. Dat was lastiger dan verwacht: ik moest minstens vijf auto’s tot stilstand manen!

Moedereend was een ondankbaar beest voor een ‘aan de dood ontsnapte’: ze vond me irritant. Ze blaasde en krijste, toen ik haar en haar kroost -als een soort klaarover- de goede kant opjaagde. Opgelucht en vertederd zat ik even later weer in de auto. Pfoeii… alle eendjes zwommen weer veilig in de sloot. De klus was geklaard!

Wat me wel weer opviel: wat hebben babyeendjes toch een hoog knuffelgehalte…

Lees ook:Halle Berry helpt meisjes in nood met film The Call
Lees ook:Lonneke Engel tipt Twitter als datingsite om BN’er te scoren
Lees ook:Meiden (19) verdronken bij ongeluk in Zaandam
Lees ook:Justin Bieber in april in GelreDome
Lees ook:Lady Gaga met parapluhoed in Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>